Žádost o zkrácení doby penalizace (Casper) [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Casper
Discord ID: #2372
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198820209446/
Důvod vedoucí k udělení postihu: “KOS při Driveby bez interakce“
Datum udělení postihu: 27.08.2020 - 16:00
Datum expirace postihu: 3.9.2020 - 16:00
Obhajoba: Předem se chci za tuto RP akci omluvit jak vůči porušení pravidel, tak vůči hráčům na které byl KOS udělen. Mojí chybu si uvědomuji a určitě si to do budoucna budu pamatovat. Šlo tam také o to že z naší strany tam interakce při drivebyi byla, ale mojí chybou jsem si přepl hlasový mod na mod “šeptání“, tím pádem mě nebylo při interakci slyšet, to jsem již v Live Staffu sděloval adminum.
Tímto textem bych se chtěl omluvit, a zároveň bych chtěl poprosit aspoň o zkrácení doby penalizace (banu). Ban mám udělen přesně na 7 dní, a jelikož jsem jediný OG ve frakci Mad Swan Bloods, a BOSS frakce je momentálně mimo PC na delší dobu, tak lidi ve frakci nemají RP, a momentálně jsou omezováni ve volnosti RP kvůli našim IC pravidlům. Jednoduše nesmí nic dělat bez svolení vyšší hodnosti v gangu.
Byl bych převelice vděčný aspoň za zkrácení doby penalizace, pokud by to bylo možné. Všechny chyby si uvědomuji, a dokážu Vám zde odpřísáhnout že už se to nebude opakovat, a já si na to budu dávat velké BACHA!
Předem děkuji za odpověď. Casper 👻
Komentáře
Zdravím tě, @Casper,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Casper,
jednání, které jsi předvedl bylo v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Takové jednání není možné trpět a v tvém případě ani omluvit.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP