Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zrušení permanentního zákazu / Žádost o zkrácení trestu. [Zamítnuto]

SkyySkyy Člen
upraveno 30. August 2020 v Archiv

Zdravím celý Admin Tým a management portálu SideWay.

Touhle žádosti bych chtěl požádat o zrušení permanentního zákazu, nebo zkrácení mého momentálního trestu který mám na portálu SideWay.

Ze začátku bych se chtěl omluvit celému Staff Týmu, za to že jsem vám lhal, bylo to zbabělé a sobecké, a uvědomuji si svoji chybu.

Jméno zabanované postavy: 

Raymond Perry

Discord zabanovaného: 

^Skyy🌹🦋#5995

Důvod zabanovaného: 

Obcházení permanentní zákazu na portálu SideWay.

Den kdy mi ban byl udělen: 

8.5.2020

Začátek..

Od udělení mého permanentní zákazu uběhl nějaký ten pátek, a i přes to že jsem si říkal že je totálně zbytečně si psát odvolání, tak přes zprávy několika lidi z komunity, mě to nakoplo tolik abych to zkusil napsat co nejlépe, protože mezi tyhle všechny skvělé lidi bych se strašně moc rád vrátil.

Všechno to začalo tak, že jsem dostal ban, zde na portále SideWay, za používání externích programů. Bylo mi řečeno, že za měsíc se můžu odvolat, bohužel jsem byl tak zažratej do toho RolePlaye zde na SideWayi, že jsem bohužel udělal největší chybu a to že jsem si založil prostě druhý účet, a začal jsem obcházet ban.

Byla to bohužel chyba, které hodně lituji, ale na druhou stranu díky tomuhle jsem poznal plno skvělých lidí, které bych jinak nepozval, takžé nějaké malé plus to má. Za svůj druhý jsem začal hrát za postavu jménem Raymond Perry, postavu jsem si vybudoval docela dost vysoko, a zažil jsem za ní skvělé časy, a poznal skvělé lidi.

Po nějaké době tohle divadlo prasklo, a já dostal ban. Bylo mi to strašně moc líto, na druhou stranu to bylo správný jelikož jsem nebyl poctivý hráč a zasloužil jsem si to. Proto bych si chtěl touhle žádosti očistit svoje jméno, a požádat o druhou šanci. Vím že jsem udělal strašnou věc, ale chci se vrátit do komunity a v srdci doufám že se najde aspoň malé slitování pro kluka z Moravy.

Obhajoba

Svůj spáchaný čin si velice dobře uvědomuji, a je spravedlivé že za něj nesu takové následky, ale jak jsem psal ponaučil jsem se, a rád bych požádal o druhou šanci, o možnost znovu hrát zde na portále SideWay. Abych sám osobně řekl, nikdy jsem zde na portále nedělal problémy, snažil jsem se vždy hrát RolePlay na úrovni, a myslím si že se mi to i dařilo. Moje kariéra v PD mluví za vše. Jsem si plně vědom svoje chyby, a chtěl bych znovu začít hrát zde na SideWayi s čistým štítem.

Dodatek a omluva

Na konec bych chtěl jenom dodat že jsem nikdy nebyl problémový hráč, páč naopak vždy jsem rád někomu pomohl, a za celou svoji éru na SideWayi jsem neměl ani jedno varování nebo nějaký prohřešek. Přiznávám že si nejspíše ani tu druhou šanci nezasloužím, ale pokuď by se zde nějaká aspoň menší šance našla, tak bych byl rád. Nemám problém přistoupit na nějakou nabídku, že kdybych udělal jakýkoliv problém tak by mi byl vrácen permanentní zákaz na portál SideWay.

Ještě jednou bych se chtěl znovu omluvit celé komunity, Staff Týmu i managementu. Udělal jsem obrovskou chybu, a jsem si jí vědom, a rád bych poprosil o odpuštění. Ponaučil jsem se, a dalo mi to něco do života. Byl bych tedy rád, kdybych mohl dostat druhou šanci. Taktéž by mi vůbec nevadilo, kdyby můj trest byl snížen třeba na měsíc, dva nebo tři. Nemám problém si za svůj čin počkat delší dobu.

Jen bych chtěl ještě dodat, že pokuď toto odvolání bude zamítnuto, tak i nadále se budu snažit o znovuzpřístupnění na portál SideWay.

S láskou, Sky.

Komentáře

• Zdravím tě, @Skyy,

obcházení postihu je jedním z vysoce amorálních aktů, kterých se můžeš dopustit. V tvém případě nejen že nedošlo k nahlášení své osoby, nýbrž jsi v tomto jednání pokračoval a do obličeje se tak vysmíval systému.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.