Žádost o unban/ Zkrácení trestu [Zamítnuto]
Discord jméno: Diegoo#2954
Důvod a doba: Bugování peněz přes /register
Obhajoba: Zdravím celý managment a Admin Tým. Před cca 2 měsíci jsem obdržel zprávu od SWRP bota ohledně permanentního zabanování na portálu SideWayRP z důvodu Mixování peněz přes příkaz /register. Asi týden po banu jsem si už zcela uvědomil, že to co jsem dělal, bylo silně v rozporu s pravidly portálu SideWayRP a nejen, že jsem tím narušoval celou ekonomiku, ale zároveň jsem zneužíval i bug serveru a díky bugu jsem měl výhodu nad hráčemi, co si peníze dokázali získat pečlivě. Zároveň tohle byl zároveň i můj první postih, co jsem na serveru dostal a bohužel zároveň už přímo permanentní. Doteď sám nevím, proč jsem takhle jednal a hned po týdnu co jsem dostal ban jsem si uvědomil, že žádný server na CZ/SK scéně mi SWRP nenahradí. Na serveru jsem potkal dost fajn lidí, Seriozní RP a takové RP mi žádný server nevynahradí. Touto žádostí bych se chtěl omluvit celému SWRP za mé jednání a zároveň poprosit o 2. a poslední šanci a slíbit, že toto se už nikdy nebude opakovat. Kdyby mi byl trest alespoň zkrácen, byl bych nesmírně rád a ještě jednou se za tuto chybu omlouvám.
Komentáře
Zdravím tě, @diegocz,
odvolání zamítnuto z důvodu nedodržení předepsaného formátu.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP