Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/zkraceni trestu [Zamítnuto]

FaltyFalty Člen
upraveno 31. August 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Falty

Discord ID: #7458

Profil služby Steam: 76561198866355108

Důvod vedoucí k udělení postihu: udajně kvuli obchazeni perma banu. nic takoveho si neuvědomuji. A nějaky discord dekado35. Ja sam nevím co to je za učet. takže prosim o konverzaci na discordu nebo o unban/zkraceni trestu.

Datum udělení postihu: 31.8.2020 13:20

Datum expirace postihu: Perma ban

Obhajoba: Neznám ani nemam v přatelích učet dekado35. Takže mě to přijde jako nesmysl. A nejlepe kdyby jsme si o tom mohli aspoň promluvit. byl mi udělen tak že mě člověk jmenem Poggu udajně spectoval a mě se to nachvilku začalo lagovat a on si asi myslel že mam noclip a do banu na discordu my bylo napsano že to je kvuli obchazení banu. Je mi to lito že asi budu muset zkončit se sidewayem, jelikož když sem tam potkal super lidi a i staff team se kterým sem občas komunikoval a vždy mi vyhověli nebo poradili. Je mi to opravdu lito. Take mě mrzi že mi to nebilo oznameno slušně v klidu ale toxicky. rad bych aspoň o zkraceni a vysvětleni a na discord server take mam permu. Děkuji

Komentáře

• Zdravím tě, @Falty,

v rámci tvého účtu byla zaznamenána podezřelá aktivita, která je v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Pokus o obcházení jakéhokoliv postihu je vysoce amorální a trestaný permanentním postihem. Též jsi nedoložil žádné snímky konverzací, které by potvrdily tvou verzi týkající se údajné toxicity.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.