Zadost o unban - Veselka#5369 (#1) [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Veselka
Discord ID: #5369
Profil služby Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198819435394
Důvod vedoucí k udělení postihu: “Obcházení perma banu“
Datum udělení postihu: 31.08.2020 - 14:30
Datum expirace postihu: x
Obhajoba: Zdravim. Za prve bych se chtel omluvit celemu Staff teamu portalu SWRP. Bohuzel, rok a pul zpet, kdyz jsem na SWRP hral poprve, jsem udelal chybu, ze ktere jsem se 100% poucil. Nedosel jsem do Live Staff support roomky, kdyz jsem porusil pravidla. To byl duvod meho prvniho banu. Asi rok a par mesicu pote jsem si zalozil novy discord s domenim, ze se me hrani na tomto portalu resit nebude. Chtel jsem si tady znovu zahrat, jelikoz na SWRP hralo hodne lidi, se kterymi jsem RPil uz 2-3 roky zpet. Asi tech 1.5 roku zpet jsem porusil pravidlo NonRP Drivingu, ktere na serveru jiz neni. Mam pocit, ze se portal SWRP po takove dlouhe dobe zmenil dost jak pravidly, tak i admin teamem. Jelikoz se server takhle zmenil, tak si myslim, ze pro novodobe pravidla, ktera se v tom case zmenila, trest neni uplne prislusny, a proto zadam o unban ci zkraceni banu.
Zadost o unban na stary discord jsem si nepodal z duvodu, ze v dobe kdyz jsem tady hral, bylo uplne jine forum, takze ani nebylo uplne mozne, abych si po skoro 2 letech zadost o unban/zkraceni banu na starem discordu podal.
Vsechny sve chyby si plne uvedomuji, a je mi lito, ze jsem je udelal.
Je mi velmi lito, ze jsem se takto o RP obral, jelikoz to ted jen "z povzdali" sleduji u jinych hracu na Twitchi, a mrzi me to.
Dekuji za odpoved. Veselka.
Komentáře
Zdravím tě, @Veselka,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Veselka,
obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušení etického kodexu a zásad portálu SidewayRP. V tomto případě není možné udělit výjimku a schválit tak tvé odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP