Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]

VmkoVmko Člen
upraveno 3. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Vmko

Discord ID: Vmko#6361

Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198876625021/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Toxicita v LOOC chatu.

Datum udělení postihu: 01.09.2020

Datum expirace postihu: 04.09.2020

Obhajoba: Má obhajoba je následující, jsem jen člověk který se snaží hrát podle pravidel, každý se snažíme nějakým stylem hrát podle pravidel, ovšem někdy jsou situace tak emocionální že bohužel se to stane a člověk to ani nechce udělat ale stane, a v takových daných chvílich by se mělo odpouštět pokud to člověk nedělá vyloženě naschvál, věc se má takle jsou to dva dny co mám novou postavu, a má postava nemá žádné vozidlo tím pádem musí buď jezdit na kole nebo si prostě zaběhat, bylo to tak že vlastně já byl u nemocnice tam mě srazilo auto, vše jsem řádně zaerpil a také zaplatil 1000dolaru za léčbu, poté co jsem nemocnici opustil mě znovu srazilo auto a zase další 30 min jsem ležel, po třetí co jsem běžel na hlavní parkoviště přes přechod mě znovu srazilo auto a v tů chvíli jsem měl chuť něco vyhodit s okna ale vztek jsem aplikoval do hry, ano uznávám si svou chybu, ale myslím že jsme každý jiný někdo ten vztek drží někdo si dá radši pauzu a někdo to tak napíše, přesně jsem napsal ''p.č.o tak jste úplní dem.n.i'' něco v tom dle směru pak mě hráči upozornili na to že porušuji komunitní pravidla než jsem se stihl omluvit vyhodili mě do nemocnice, rozhodně takové věci nepíšu pokažde ale v takové situaci je možný že to ujede každému ne jen mě. A nemyslím si že já osobně bych byl ten typ co jen nadává než hraje. Chybu uznávám ale za mě si myslím že by stačilo postrašit nebo aspoň mít možnost to vysvětlit.

Děkuji dopředu za vyhodnocení žádosti Vmko.

Komentáře

• Zdravím tě, @Vmko,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Vmko,

trest který ti byl udělen je udělen v závislosti na faktu, že se jedná o recidivu z tvé strany. Již jednou jsi byl varován za podobné chování, na které jsi nedbal. Z toho důvodu ti byl udělen tento postih.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.