Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

PurpleGirlPurpleGirl Člen
upraveno 3. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: PurpleGirl

Discord ID: #5133

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198328885529

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing, NonRPinjuries

Datum udělení postihu: 27.08. 2020

Datum expirace postihu: 10.09. 2020

Obhajoba: Zdravím, tímto žádám o unban. Je to můj první ban a vím, že to byla ode mě pěkná blbost, uvědomuju si to a mrzí mě to. Mixing jsem dělat neměla to si uvědomuju, a k tomu NonRPinjuries, vždy jsem vše eRPila a myslím si že líp než někteří ostatní. Nikdy to nebylo takové že jsem došla do nemocnice napsala /do příchází místní doktor a ošetřuje pacienta, /doc 20 ,ale vždy jsem byla v nemocnici třeba 20 minut a RPila si všechno možné, přes operaci, léky, intubace, flexily atd... Na vyzvání jsem nepřišla do Staff roomu protože jsem byla zrovna v práci ale pak jsem se ke všemu přiznala i když mi to chvíli trvalo než jsem došla na to co myslí, protože jsem fakt byla po celém dni unavená a i když mi řekli, že budu mít ban na 14 dní tak vím že jsem nezareagovala úplně slušně ( tímto se omlouvám majkolinovy a rohlíčkovy kteří to semnou řešili, mrzí mě to kluci. ) tak jsem se s něma nijak nehádala a přijmula svůj trest protože vím, že jsem pravidla porušila a nechtěla jsem to nějak zhoršovat. Moc mě mrzí, že teď nemůžu RPit se svýma kamaráda a jen poslouchám na discordu co vše dělali a je mi líto, že jsem toho nemohla být součástí.

Komentáře

• Zdravím tě, @PurpleGirl,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @PurpleGirl,

mixování peněz je primárně porušením etického kodexu a zároveň zásad portálu SidewayRP. V tomto konkrétním případě ti byl udělen postih adekvátní k částce, kterou jsi získala neférovým způsobem.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.