Zadost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: fildax
Discord ID: #6847
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/kocicka17548/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení komunitních pravidel, Nerespektování člena Staff Teamu
Datum udělení postihu: 29.7.2020 cca v 13:00 myslim
Datum expirace postihu: Never
Obhajoba: Zdravím všechny členy STAFF TEAMU a ostatní. Už jsou to cca 2 měsíce od mého prvního banu za Bugování peněz neboli mixování peněz z íjne postavy na "main" na 14 dní. Tím pádem jsem si vlastně jakoby "zlepšil" ekonomiku hry že jsem ty peníze podstivě jako normální hráč. Lituju toho a uvědomil jsem si po tom co jsem dostal ban že toto asi ne a poučil jsem se. Mezitím co jsem měl ban tak jsem jeden den psal do tagů bavil jsem se tam s ostatními atd. další den jsem tam napsal N-WORD a poslal gif kde je N-WORD vím je to moje chyba vubec jsem nic takového neměl psát cuz je to komunitní discord komunity SWRP po nějaké 3 hodině jsem šel spát vzbudil jsem se podival na mobil discord,ig atdd.... měl jsem tam zprávu od v tu dobu TRIAL STAFF - ROHLÍČKA že se mám dostavit do nějaké room přečetl jsem si to ale potom jsem nějak na to zapomněl a zase usnul nachvilku poté mi napsal Majkolin že se mi prodloužil ban do 7.8.2020 a za dalších cca 15 minut jsem dostal zprávu od Majkolina že se mám dostavit do room že mě moovne to už jsem byl na PC tak jsem šel a bylo mi zděleno že mám Permu za Opakované porušení komunitních pravidel a nerespektování člena STAFF Teamu. Lidi ze SWRP mi dost chybí sice jsem s nima někdy na discordu ale furt to není to RPčko který mě s nima nejvíc bavilo. Za vše si mužu sám uvedomuju si to. Takže se VŠEM omlouvám a už se to nebude opakovat.. A proto žádám o unban nebo zkrácení banu díky.
Komentáře
Zdravím tě, @dakujemano,
v tuto chvíli není možné schválit tvé odvolání. Svým chováním jsi porušil nejen komunitní pravidla, ovšem také jsi nerespektoval přímé výzvy člena Staff týmu. Doporučuji ti podat si odvolání nejdříve půl roku po obdržení postihu.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP