žiadosť o unban . [Zamítnuto]
Discord Prezývka : Dwelt
Discord ID : #6666
Profil služby steam : https://steamcommunity.com/id/illdiesad/
Dôvod vedúci k udeleniu postihu :
Porušenie pravidla ''KOS''
Dátum udelenia postihu: 28.08.2020
Dátum expirace postihu: 11.09.2020
Zdravím. Na internete pôsobým pod prezývkou ''Dwelt''. Na serveru SideWayRP pôsobím od 23.04.2020
Donedávna som nemal problém s porušením žiadných pravidiel portálu SideWay.
Dňa 28.08.2020 som si vytvoril postavu ktorá sa napojila do gangu ''Crips''.
28.08.2020 okolo 21:15 sme ako gang urobili driveby na gang Ballas.
Pri tejto RP akci došlo k porušenie pravidla ''KOS'' kedže bola naplnená plná podstata tohoto pravidla.
Plne si uvedomujem že mojou RP akciou som narušil RP dalších ludí a úprimne ma to mrzý.
Kvalita môjho RP bola pri tejto RP akcii nízka a momentálne si to plne uvedomujem.
Dnes 4.09.2020 je to presne 7 dní odkedy mi bol udelený ban na 14 dní.
Penalizáciu a rozhodnutie Staff teamu plne rešpektujem nakolko kvalita môjho RP bola nízka.
Rád by som požiadal o skrátenie mojej penalizácie.
Na kolko to bol prvý deň v gangu a obecne prvý deň v gang RP som nebol vedomí toho ako sa driveby na serveru SideWayRP má vykonávať.
Nevedomosť tohoto pravidla ma samozrejme v žiadnom bode neospravedlnuje za to čo som spravil a uvedomujem si to.
Za posledný týždeň som si uvedomoval svoju chybu a obecne kvalitu svojho RP , Došlo mi ako 1 RP akciou som ovplyvnil RP dalších 30. ludí.
Uvedomil som si ako správne tieto situácie RPiť, A porušenie tohoto pravidla sa už opakovať nebude.
Týmto žiadam o skrácenie svojej penalizácie na portálu SideWayRP.
S pozdravom,
Dwelt.
Komentáře
Zdravím tě, @Dwelt,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Dwelt,
je mi líto, nicméně se nejedná o tvůj první postih. V tomto případě samozřejmě šlo o porušení zásad portálu SidewayRP a proto je nutné za tento akt nést plné následky.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP