Žádost o unban / Zkrácení trestu | PÁNKO [Zamítnuto]
Discord přezdívka: PÁNK0
Discord ID: #3764
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198088140011/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Neustálé porušování pravidel. Několikrát zabanován
Datum udělení postihu: 5/6 měsíců zpět
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba :
Zdravím, jak už jste si mohli přečíst u důvodu vedoucímu k udělení postihu bylo to že jsem vícekrát porušil nějaké pravidlo portálu SWRP moc mě mrzí že jsem se takto připravil o takové skvělé RP a dodnes toho lituji nejde mi o majetek který jsem ve hře měl, jde mi o přátele které už tak často nevídám a moc mě mrzí že s nimi nadále nemůžu hrát. Velice moc jsem si vědom svých chyb a pokud mi znovu bude udělen přístup na portál SWRP tak vám slibuji že už nadále nebudu porušovat žádné pravidla.
Také bych se rád omluvil všem lidem na které jsem byl toxický nebo jim nějak poškodil zážitek ve hře kvůli právě mému chování které vedlo k porušení pravidlům.
Dost hodně mi chybí zážitek ze hry který jsem vždy měl když jsem právě s mými přáteli hrál, bylo dobré poznávat i nové lidi nemusel to být zrovna zážitek s přáteli ale s lidmi které ani neznám. Celkově mi chybí požitek ze hry zrovna na portálu SWRP nikde jinde mě tak požitek ze hry nenaplňuje jako právě u vás
.
Touto žádostí žádám o zkrácení nebo celkové zrušení mého permanentního postihu.
Předem děkuji za odpověď
- PÁNKO ❤️
Komentáře
Zdravím tě, @PÁNK0,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @PÁNK0,
za své činy jsi byl potrestán nikoliv jednou, či dvakrát, ale rovnou několikrát. Ani po několika trestech v podobě odepřeného přístupu či oficiálního varování jsi na pravidla nebral ohled, nepoučil jsi se a ve svém neetickém chování pokračoval dále. Bohužel v tomto případě nevidím možnost nápravy, proto je postih zcela adekvátní.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP