Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: $arkosh
Discord ID: #4306
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/Sarkosh/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení zásad komunity, nadávky směrem ke Staff týmu.
Datum udělení postihu: 7.3.
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Jak jsem již uvedl výše, permanentní ban mi byl udělen z důvodu porušení zásad komunity a kvůli nadávkám směrem ke staff týmu letos v březnu. V době obdržení tohoto trestu jsem byl pod poměrně velkým psychickým tlakem, jenž mě ze všech stran obklopoval, a já si tak vyléval svůj vztek na okolí a bohužel jej zatáhl i do prostředí RP. Jsem si naprosto vědom, že jsem si měl v té době dát od RPení pauzu a předejít tak tomu, jak jsem se později zachoval. Během uplynulého půl roku jsem měl dostatek času na to, abych si uvědomil, že mé chování bylo naprosto neadekvátní a už jej nebudu nikdy opakovat. Velmi rád bych si znovu zahrál na vašem serveru, jelikož jsem si RP zde opravdu užíval a byl jsem rád součástí komunity. Z toho důvodu prosím o udělení druhé šance a o odebrání permanentní blokace. Zároveň bych se rád mnohokrát omlouvám všem, jež jsem svým neuváženým jednáním jakkoli urazil či jinak poškodil, především pak celému admin týmu SWRP. Předem děkuji za přečtení a případné přehodnocení uděleného trestu. $arkosh
Komentáře
Zdravím tě, @Sark0sh,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Sark0sh,
za své chování jsi byl několikrát potrestán ať už v podobě odepřeného přístupu či oficiálního varování. Bohužel jsi ani po těchto aktech na pravidla nebral ohled, nepoučil jsi se a ve svém neetickém chování pokračoval dále. Bohužel v tomto případě nevidím možnost nápravy, proto je postih zcela adekvátní. Na tvém kontě nejsou pouze verbální útoky na členy SWRP týmu, ovšem také hrubá porušení herních pravidel.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP