Žádost o UNBAN
DISCORD PŘEZDÍVKA: YUNG THAY
DISCORD ID: 1337
PROFIL NA STEAM: https://steamcommunity.com/id/yung_thay
DŮVOD VEDOUCÍ K UDĚLENÍ POSTIHU: FALEŠNÁ REKLAMA
DATUM UDĚLENÍ POSTIHU: ROK A NĚCO ZPĚT
DATUM EXPIRACE POSTIHU: PERMANENTNÍ
INFORMACE:
Zdravím, před rokem a něco, možná zhruba jsem se chtěl po hodně delší pauze a odchodu ze server znovu podívat na server. Po připojení na discord jsem napsal do místnosti o žádost na pohovor a někomu z administrátorů zprávu ohledně pohovoru. Nevím přesně ale po zhruba hodině? jsem dostal permanentní zákaz s informací, že jsem dostal zákaz, jelikož jsem někomu z hráčů poslal odkaz na discord a za obcházení zákazu. Po několika dnech za mnou na návštěvu dorazil, hráč co zastával funkci komunitního administrátora nebo jak to už bylo a ukázal mi screen, kde je discord jak někomu posílám odkaz na server.
Na celou tuhle situaci chci říci jen jedno. Žádal jsem o zrušení trestu na starém discordu, snažil jsem se tam podložit několik informací ohledně toho, že se jedná o cizí účet, jelikož v té době jsem měl zákaz na hlavní účet posílal jsem i screen emailu od discordu kde jsem s nimi řešil zablokování účtu, jelikož jsem na účtě zkoušel několikrát heslo a podařilo se mi účet dostat do blokace. Snažil jsem se celou situaci podložit několika informacemi, že jméno a označení účtu není vůbec moje. Jelikož co discord umožnil možnost udělat si vlastní označení, tak používám neustále 1337. Účet jsem mohl používat, ale nemohl jsem odesílat zprávu ani se připojit na server jsem se připojil až po několika dnech.. Celou dobu jsem komunikoval skrze účet přítelkyně nebo za náhradní účet, kde jsem měl WL na konkurenčním serveru. Posílal jsem dokonce i pravost, že jsem žádal o nahození WL role na novém účtu na jiném serveru , jelikož jsem nemohl posílat zprávu, nic. Odkaz na server co cizí osoba dostala se jednalo o jednom serveru kde jsem měl možnost dělat administrátora, abych upřímně řekl, jsem realista a neplánoval jsem, že server se úspěšně zapne a hlavně za pomocí toho, že budu někomu posílat žádosti. Chodím do práce a nemám vážně čas někomu po jednom posílat přihlášku. Jestli to mohu napsat na plnou pusu tak bych rovnou si nechal zaplatit od někoho za nálet na discord a rozeslat všem pomocí spamu žádost ale vážně to nemám zapotřebí, hlavně jak jsem posílal i screen z konkurenčního serveru bylo mi řečeno, uvidíme někde, že i někomu kdo není na serveru posíláš žádost o tom serveru kde máš možnost dělat administrátora dostaneš zákaz, ale zákaz jsem nedostal, protože jsem to prostě neposlal. :D
Hlavně v té době co jsem neměl účet tak hodně lidem někdo zkoušel psát za cizí účet, že jsem to já, aby jim dal třeba přístup někam apod, prostě jednoduše někdo se snažil dělat, že to jsem já.
To je asi všechno ohledně mého zablokování, bych byl rád, kdyby se našla šance o odblokování a našlo by se rozumné řešení na celou tuhle situaci. Žádost o udělení zákazu nechám na rozhodnutí vedení, děkuji moc.
S pozdravem,
YUNG
Komentáře
Zdravím tě, @YUNG_THAY ,
většinou na žádosti o unban neodpovídám konkrétně já, ale pro tebe udělám výjimku.
Rád bych věřil, že to co jsi sepsal do důvodu o unban není totální pohádka a lež. Nebudu tu zbytečně dělat dramu a psát o tom, jak jsi se účastnil Sideway akcí a pak jsi nás druhý den za zády pomlouval. Docela mne udivuje tvoje drzost si potom všem co jsi udělal a napsal o vedení a projektu si napsat zrovna žádost o unban. Nicméně tvoje chování je a bylo naprosto bezcharakterní a není slučitelné s etickým kodexem, který tu držíme.
Dovol mi tedy tímto abych upravil znění tvého banu na "Pomlouvání a urážení vedení projektu, pomlouvání SidewayRP komunity a celkové porušování komunitních pravidel".
V tomto konkrétním případě ti byl udělen postih adekvátní k aktu, který jsi provedl.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Michal - Management SWRP