Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu | Batysta ❤️ [Zamítnuto]

BatystaXDBatystaXD Člen
upraveno 16. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: BatystaXD

Discord ID: #1617

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/Batysta

Důvod vedoucí k udělení postihu: Lhaní do formuláře, konkrétně s věkem - Reálný věk - 13, Věk napsaný do formuláře: Nejdříve 13 a poté 15.

Datum udělení postihu: 2 měsíce. (5-10.7.2020)

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: 

Zdravím. Říkají mi Batysta.

Jsou to již 2 měsíce od udělení permanentního banu na mou osobu.

Od udělení banu nad činem, který jsem provedl začínám stále a stále přemýšlet.

Strašně mi chybí to skvělé RP, komunita na vašem serveru, kamarádi, homies, moje postava, můj majetek.

Dospěl jsem k tomu, že jsem byl idiot, že jsem udělal, co jsem udělal, do teď nerozumím tomu, co jsem udělal.

Hlavně jsem dospěl k tomu, že pokud bych se na váš server nějakým zázrakem dostal zpět, v což sakra moc doufám, tak takovouhle blbost už nikdy neudělám.

Vím, že se to vždy dá zjistit, to za 1., za 2. už vím, že je lepší být vždy poctivý, a je zbytečné dělat takové manévry, jako jsem např. udělal já, pak to dopadá tak, jak to dopadlo.

Do teď té blbosti, kterou jsem způsobil ukrutně lituji, protože váš server je dlé mého názoru nezaměnitelný, a strašně mi ten server chybí.

Také bych se hlavně chtěl srdečně omlvuvit celému Admin Teamu a všem hráčům, které jsem tímto porušením pravidel podvedl, vím, co jsem tím způsobil, byla to opravdu zbytečná blbost.

Všechny činy, jako např. tento by se měli trestat a také se trestají.

A vzhledem k tomu, jak hrubé porušení pravidel jsem porušil, tak by bylo fér, abych si trest odpykal, 

a poučil se tím z těch blbostí, které jsem provedl.

Tudíž bych vás tímto chtěl hrozně moc poprosit o zkrácení trestu z Permanentního do 24.12.2020, což jsou 3 měsíce a 9 dní.

Snad se mi to splní, byl by to pro mě nejlepší dárek k vánocům, ať už dostanu cokoliv. :)

Předem hrozně moc děkuji za vaši ochotu toto vůbec řešit a hlavně děkuji za vaši odpověď, ať už bude jakákoliv.

-Batysta.

Komentáře

• Zdravím tě, @BatystaXD,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @BatystaXD,

dopustil jsi se velmi závažného přestupku. Záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálních dokumentů portálu SidewayRP není možné tolerovat.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.