Kovi- žiadosť o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Kovi
Discord ID: Kovi#1295
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198337142980/
Důvod vedoucí k udělení postihu: bugovanie
Datum udělení postihu: nepamätám si presne- 8 mesiacov +-
Datum expirace postihu: perma
Obhajoba:
Zdravím, pred pár mesiacmi mi bol udelený pernamentný ban na môj účet z dôvodu bugovania. Po udelení banu som sa rozhodol dať si pauzu od RP. Dlho som rozmýšlal, či sa vrátiť alebo stagnovať. No popravde začalo mi ako RP tak aj kamaráti a komunita serveru chýbať. Svoje správanie a chovanie som nie raz oľutoval a poučil sa, že nie su všetko peniaze.
Teda po 8 mesiacoch som sa rozhodol, že to skúsim. Skúsim požiadať o unban a o chvíľku vašeho času. Po 8 mesiacoch by som sa chcel vrátiť na vaš server, medzi moju obľúbenú komunitu. 8 mesiacov bol dlhý čas na to, že takýto čin sa nebude opakovať 10000%. Chcel by som vás teda poprosiť o láskavosť a chvíľku času aby sme to dotiahli spolu do šťastného konca.
Pekný zvyšok dňa
Kovi
Komentáře
Zdravím tě, @PatrikKovi,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Kovi,
je mi líto, ovšem tvé chování, které jsi prováděl bylo silně za hranicí nejen etického kodexu, ale i pravidel a zásad portálu SidewayRP. Důvodem pro tvůj první postih bylo bugování, nicméně po udělení tohoto postihu jsi se několikrát dopustil porušení dalšího pravidla, a to pokusu o obejití suspendace. Doporučoval bych ti tedy uvést veškeré informace na pravou míru a nic nezatajovat.
Tvé odvolání zde zůstalo otevřeno po dobu delší než normální a to z důvodu evaluace veškerých tvých zásluh, ale i prohřešků. Bohužel, po meetingu Management týmu bylo rozhodnuto pro zamítnutí tvého odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP