Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zrušení "Varování" [Zamítnuto]

SirMingoSirMingo Člen
upraveno 18. September 2020 v Archiv

Dobrý den managment teamu, či komukoliv kdo to bude číst.

Chtěl bych se odvolat a rád bych tuto záležitost řešil. Vím, že Varování je pouze upozornění na nějaké porušení mechaniky hry či pravidel, ale dostal jsem se do začarovaného kruhu a nedá se to vyřešit.

Mám zaerpenou korupci a tedy Dr. Mike je proti zákonu (částečně) a když tuto činnost vykonávám, tak nemám pípnuto v nemocnici, aby nebylo vidět GPS signál na mapě. Tedy jsem si erpil, že se převléká a nechává si GPS lokátor v práci ve skříňce.

Aby doktor mohl léčit musí mít job EMS - tedy jsem si na pár vteřin tuto roli přepnul, zaerpeno tak, že dělám operaci a léčím pacienta. Tedy jen abych ho vyhealoval jsem potřeboval přepnout job. V IRL by o tom člověku v nemocnici nevěděli když se to stalo. A není možná jiná mechanika. Tedy jsem to erpil takto.

Hned o pár minut později mi na telefon volala slečna Naomi, která mi řekla, že mě viděla na GPS mapě jako že jsem na nějakém místě. V tu chvíli jsem byl nucený jí oznámit, že to nemohla vidět.

• Kdybych to psal mailem (discord) je to mixing (do IC tahám něco skrze mechaniku pravdy /do)
  • Když bych to psal normálně discordem, tak to bude meta (protože IC tahám do normálního discordu)
  • Když bych to napsal do SMSky, což se stalo bude to mixing (do IC tahám něco skrze mechaniku pravdy /do)
  • Jediné možné řešení je dojet za ní a zaerpit to přes /do neviděla a napsat jí to ooc local chat, ale tím přichází nedorozumění v čase a prostoru, protože zaprvé bych musel hledat Naomi, kde je a když bych to tedy řešil IC, tak nemohu přijít napsat /do a odejít, musel bych jako Mike něco chtít a tím bych porušil příběh, protože Mike se s ní teď nechce vidět a je na ní naštvaný. A kdybych zaerpil, že tu není tak je to HeroPower, tedy mi řekněte. Jak se toto dá vyřešit.

Proto jsem to napsal v smsce i když jsem věděl, že to není správně dle pravidel.Na druhou stranu už jsem to takto jednou viděl a tak jsem si řekl, že to bude cajk. Nebylo to cajk a staffTeam to pohlídal. Prosím tedy o prozkoumání tohoto případu a případně odstranění "varování"

Velmi děkuji

s pozdravem

Mingo alias Dr. Mike McHugo

Komentáře

• Zdravím tě, @SirMingo,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @SirMingo,

tvé jednání nebylo v souladu s platnými pravidly portálu SidewayRP, načež jsi byl členy Staff týmu upozorněn oficiálním varováním. Skutečně není možné provést RP interakci /do skrze SMS zprávu.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.