Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Odvolání proti banu [Zamítnuto]

MjkMjk Člen
upraveno 18. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Mjk

Discord ID: #3205

Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198142259006/

Důvod vedoucí k udělení postihu: SELF BAN - CHEATOVANÍ

Datum udělení postihu: 17.9.2020

Datum expirace postihu: pernamentní

Obhajoba: Zdravím kohokoliv kdo to bude číst, takže jak bych to popsal když jsem na tomto serveru měl tu čest hrat asi 4 hodiny během dneška.Dnes sem erpil poprve na SWRP, celkem sem se těšil ikdyž WL mám dlouho, těšil jsem se na kvalitní RP a kvalitní AT.A s kamaradem sme se dohodnuli že budem erpit přibuzné, tak 2 hodiny sme dělali bazeny a vydělávali což je vlastně cely zustatek co jsem měl na učtu co jsem dnes vydělal, pak že mě něco ukaže šli sme na seminka...mu že to moc nejde at to zkusim třeba na to budu šikovnější a u 3 pokusu, kdy jsem vlastně furt nevěděl jak na to, tak mě to na opracovaní kicknulo a dostal permu.Poté sem si napsal ticket, protože jsem si řikal že jsem ban dostal neprávem a že se stala někde chyba a určitě se to objasní.Napsal jsem si ticket, kde se mě někdo z AT ujal a vyptaval, abych to víc rozepsal tak sem mu napsal přesně tak jak to v mych oči probíhalo, mám na to i svedka toho kamarada ktery byl celou RP akci semnou.Popsal sem mu to jak jsem již psal nahoř, že po 3x pokusu mě to kicknulo za cheatovaní,což nevím včem sem cheatoval když se mi ani jedno nepovedlo,což určitě oni ví.No ale tečka na konci byla ta že aniž by se semnou někdo bavil, nebo dostal nějake vysvětlení a já se mohl patrně obhajovat, protože si furt stojím za tím že sem necheatoval, ani nevím včem by udajně ten cheat měl spočívat, dostal kick z dissu a neměl to jak řešit bez jakekoliv odpovědi na můj ticket, což mě celkem dovedlo v překvapení, protože se Jmenem SWRP jsem čekal velice profesionalní AT a řešení těchto problemu, a ne mě odbyt kickem z discordu a nepravem danou permou.Doufám že si stím někdo dá tu práci a přijde na to že mě ban byl udělen neprávem, za čímž si budu stat a já mu za to budu vděčný. PS: mrzí mě že RP na tomto serveru začalo takhle a snad i neskončí, těšil sem se na kvalitní a velice bohaté RP.

Komentáře

• Zdravím tě, @Mjk,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Mjk,

postih, který jsi dostal ti byl udělen naší umělou inteligencí. Postih ti byl udělen na základě rozpoznání pokusu o neférové jednání, konkrétně se jednalo o pokus o duplikaci předmětu. Celý případ jsem přezkoumal a přikláním se k verzi s fakty, tedy k jednání oné, již zmíněné umělé inteligence. Pakliže máš zájem o podání dalšího odvolání, doporučuji tak učinit s přiloženým důkazním materiálem.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.