Žádost o udělení unbanu [Zamítnuto]
DISCORD PŘEZDÍVKA: YUNG THAY
DISCORD ID: 1337
PROFIL NA STEAM: https://steamcommunity.com/id/yung_thay
DŮVOD VEDOUCÍ K UDĚLENÍ POSTIHU:
Pomlouvání a urážení vedení projektu, pomlouvání serveru, celkové porušování komunitních pravidel
DATUM UDĚLENÍ POSTIHU: ROK A NĚCO ZPĚT
DATUM EXPIRACE POSTIHU: PERMANENTNÍ
INFORMACE:
Zdravím, podával jsem nedávno žádost o udělení nebo snížení trestu, ale dostal jsem přesnou informaci ohledně udělení zákazu.
Jestli mohu tak bych chtěl začít od úplného začátku, na serveru jsem začal hrát před hodně dlouhou dobu, na server jsem došel s několika lidmi a začali jsme zde společně hrát. Po několika měsících se na serveru začali stávat různé věci a různé akce, kde jsme se pomalu začali jako celková komunita hádat a prostě dělali jsme skupinu několika lidí kdo koho má rád a kdo ne. Jak mi na žádost odpověděl Michal, nechce z toho dělat drama, ale nechci to ani já. Uvědomil jsem si co jsem o serveru povídal a jak jsem se ke konci serveru zachoval a všem kolem toho. Jen si upřímně myslím, že jsem v dobrém začátku pro server udělal hodně věcí a snažil jsem se to tam změnit, několikrát jsme udělali i sraz kde jsme se jako komunita sešli. Nechoval jsem se špatně celou dobu, ale ke konci od času, kdy na serveru začala válka proti starému vedení. Ten kdo je zde od začátku tak ví že lidi kolem mě se nemuseli s hráči jako Hata, Anzovec apod a začali jsme mezi sebou si dělat zle, kolikrát jsme to řešili i na posledním srazu serveru. Jak napsal Michal, mám možná drzost si požádat znovu o udělení snížení trestu za to co jsme udělal, ale poslední dobu jsem si chybu uvědomil. Říkal a povídal jsem několikrát o tom i na streamu, kde není zrovna malá komunita si dovolím říci a mluvil jsem o serveru v dobrém a to jsem ani neuvažoval, že se zde budu chtít vrátit. Chápu, že jsem udělal hodně věcí, jako pomlouval vedení, ale prostě jsme s tím jako určitá komunita hráčů zde nesouhlasili a vadilo nám, že se o tom nevědělo a nechtělo se to řešit. Smutné na tom je, že já jeden z mála jsem to odnesl větším trestem a to hráči co se mnou dělali veškeré to špatné tak dostali možnost na unban a dokonce měli možnost zastávat roli administrátora. Ale nebudu se o tom bavit, řeším zde sebe.
Chápu že v očích Michala a lidí co mě znají zůstanu pořád za toho kreténa, ale říkám, lidé se mění a dělají věci, které je mrzí, proto nechci prosit o odpuštění, ale o možnost mi ukázat znovu tu dobrou stránku. Rád bych si o tom všem s Michalem popovídal a nerozebíral zde. Když si matně vzpomenu na staré chvíle na serveru, srazu tak je toho hodně, kde jsme normálně vycházel. Jak jsme psal na hoře, nezačalo to ze dne na den sám víš, že hodně z nás na posledním srazu se chtělo dokonce poprat s určitou osobou a řešilo se tam hodně problému. Přesto, že jsem dělal to co jsem dělal jsem stále zůstával a věřil jsem, že se celá situace zlepší a bude to tam dobré jako na samém začátku, Ke konci serveru, když nás tam hrálo málo jsem tam i přesto zůstal s malou komunitou lidí, uznávám, že jsem nemusel udělat to co jsem udělal a jak opakovaně píšu prostě mě to vše mrzí a uznávám svou vlastní chybu, že si za to vše mohu jen já sám a nemohu tu vinu dávat na nikoho jiného. V reálném životě tohle nejsem já, proto mě veřejně mrzí, že se stalo to co se stalo, kdo mě zná tak ví, že se nechovám takhle jak jsem se zachoval, budu moc rád, když bude možnost si o všem hlavně s tebou Michale promluvit a budu se ti moc osobně omluvit za to co se stalo a za věc, kterou jsem udělal ohledně serveru a vedení.
Proto se chci zde omluvit za věci, které jsem udělal a žádám o možnost ukázat, že jsem si všeho vědom. Momentálně na server chceme jít hrát v počtu kolem 30 hráčů a chceme zde udělat dobré a kvalitní RP, které jsme schopni a rád bych byl toho součástí. Prosím o poslední velkou možnost si o tom vše promluvit a začít zde od znova, přísahám, že věci, které se stávali už nebudou, jen prosím o odpuštění a o poslední šanci. Mrzí mě kam se to dostalo. Přiznávám, že chování bylo bezcharakterní a rád bych ukázali to dobré co jsem měl na samém začátku a snažil jsem se server zlepšovat.
Dovolím si říci, že poslední dobou mluvím o serveru pěkně, jelikož mi prostě došlo co jsem udělal a jakou chybu jsem udělal, že jsem odešel a neřešil věci s chladnou hlavou, lidé, kteří se mnou momentálně mohou souhlasit, že jsem kolikrát na konkurenčním serveru pronášel proslov ohledně serveru zde a mluvil v dobrém, chápu, že během čtení vám to může přijít jako mazání medu kolem úst, ale někdo kdo takto veřejně uzná svou chybu za kterou se prostě stydím tak prosím o možnost se vrátit na server, kde jsem začal a poznal jsem tam na začátku komunitu několika hráčů, kteří zde nadále jsou. Vím, že prosím o velké věci, ale nebude se to vážně opakovat.
Jsme jen lidi, kteří dělají prostě špatné věci v životě a pak toho litují. Upřímně ruku na srdce kdo udělal několik chyb, za které v životě lituje.. Já lituji například za tuhle věc kolem toho za co mám permanentní zákaz na serveru.
Jako poslední bych chtěl poprosit jestli je možné si s Michalem o celé situaci promluvit i když vím, že si o mě myslíš to co si myslíš za to co jsme udělal, vůbec ti to neberu, jen prosím o promluvení si s tebou a omluvit se ti.
Moc rád bych zde začal znovu hrát s novou partou lidí a pokračoval na streamu z tohoto serveru.
S pozdravem,
YUNG THAY
Komentáře
Zdravím tě, @YUNG_THAY,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @YUNG_THAY,
je mi líto, ovšem tvé chování, které jsi prováděl bylo silně za hranicí nejen etického kodexu, ale i pravidel a zásad portálu SidewayRP. Jednou z našich zásad je udržování zdravé komunity. Tuto zásadu jsi porušil. Bohužel ne jednou, ale rovnou několikrát.
Tvé odvolání zde zůstalo otevřeno po dobu delší než normální a to z důvodu evaluace veškerých tvých zásluh, ale i prohřešků. Bohužel, po meetingu Management týmu bylo rozhodnuto pro zamítnutí tvého odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP