Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žiadosť o unban - smash? [Zamítnuto]

upraveno 28. September 2020 v Archiv

DISCORD PREZDIVKA: smash?

DISCORD ID: #6666

PROFIL NA STEAME: https://steamcommunity.com/id/sebastiansmash/

DUVOD VEDOUCÍ K UDELENI POSTIHU: neadekvátne chovanie v súlade s komunitnými pravidlami portálu a tak isto v súlade s etickým kódexom ktorý portál prezentuje.

DATUM UDELENI POSTIHU: Niesom si presne istý, no už to bude určite nejaká doba, neviem dohľadať presný dátum, + - rok?

DATUM EXPIRACE POSTIHU: PERMANENTNI

INFORMACE:

Dobrý deň/večer. Po minulom pokuse o unban ktorý, nebudeme si klamať nebol úplne ideálne prezentovaný, by som sa o to chcel pokúsiť znovu.

Je mi jasné, že to nebude žiadna brnkačka, no za úprimný pokus nič nedám.

Nedávna konverzácia s jednou nemenovanou osobou, mi pripomenula a následovne prinútila sa zamyslieť nad určitými udalosťami, ktoré pravdepodobne viedli k mojej permanentnej blokácií na SWRP portáli.

Ak nič nezabúdam, tak všetky tieto udalosti sa stali dlhšiu dobu späť, vzhľadom na to že som žiadal o unban prvýkrát koncom mája (5. mesiac). Čiže ban som odhadom dostal 10 mesiacov späť + -. Toto je čisto len odhad, keďže nemám možnosť presný dátum dohľadať.

No naspäť k podstatnosti tejto žiadosti. Moje akcie neboli ani zďaleka zlučiteľné s etickými alebo morálnymi normami portálu, ked sa zamyslím nad týmito vecami tak mi je chvíľkovo nevolno od žalúdku, pretože veci čo som v tej dobe hovoril, by som zo seba dnes nevypustil.

Tu sa dostávame možno k tomu že ľudia sa menia, človek dospieva a má možnosť či už zmeniť názor na veci, alebo uznať svoje chyby a snažiť sa ich napraviť.

Z jednej strany som mal hlavu zahmlenú názormi ľudí, s ktorými som trávil v tú dobu čas, tá klasická davová mentalita, no z druhej strany to nie je vôbec žiadna výhovorka, keďže som dospelý a svojprávny človek, ktorý by mal mať svoj názor a pohľad na vec, bez toho aby bol ovplyvnený inými indivíduami.

Práve z tohto dôvodu som prerušil akýkoľvek kontakt s touto partiou ľudí a zameral sa viac na sebareflektovanie či už minulých alebo aktuálnych udalostí v ktorých som možno, alebo pravdepodobne pohoršil.

Čítal som si moju predošlú žiadosť o unban, kde mi bolo pripomenuté že aj napriek tomu že som vlastne napísal ja (spolu s Kwandarom) komunitné pravidlá, tak som ich porušil. Za to sa po pravde a úprimne hanbím, pretože to nesedí vôbec s mojimi dnešnými morálnymi hodnotami s ktorými sa snažím prezentovať samého seba.

Mrzí ma hlavne v prvom rade to, že sa tieto udalosti ktoré vyústili môj permanentný ban vôbec stali, no tak isto ma mrzí to, že mi tak dlho trvalo zistiť, kde sa stala chyba, alebo prečo sa vôbec stala.

Ďalší z dôvodov prečo ma to dosť mrzí je ten, že herný portál SWRP, bol môj prvý server na ktorom som sa rozhodol rpiť v cz/sk komunite. Na tento portál som prišiel z USA RP serverov ako napríklad DoJ, prišiel som sem úplne sám, bez akýchkoľvek známostí, no netrvalo dlho k tomu aby som si našiel známych, či priateľov s ktorými som tu strávil extrémne veľa času a práve preto bude tento portál pre mňa navždy takzvanou srdcovkou.

V dlhšej poslednej dobe som o portáli hovoril len pozitívne. Čož môže určite dosvedčiť viacero ľudí. Nie len kvôli tomu, že sa sem chcem vrátiť, no aj celkovo kvôli tomu že mi to v poslednej dobe príde ako či už jedna z najlepších, alebo tá najlepšia možnosť v komunite.

Tak isto kvôli tomu že je to ako som vyššie zmienil srdcovka, ktorá ma veľmi veľa naučila.

Aktuálnu žiadosť o unban píšem jednak kvôli tomu že už prešiel dosť dlhý čas, za ktorý som si uvedomil určité veci a chyby, no tak isto kvôli tomu že sa na tento portál chceme presunúť ako partia dobrých kamarátov v počte okolo 25-30 ľudí. Táto partia poskytovala určitému nemenovanému portálu jedinečné a kvalitné/záživné RP, kde sme to RP vytvárali nie len nám, no celej komunite, no vzhľadom na určité udalosti, sme sa rozhodli zmeniť prostredie a všetci sme sa zhodli na tom, že Váš portál, je najlepšia možná voľba.

Stojím si za tým že spolu s touto partiou ľudí dokážeme Váš portál obohatiť o kvalitné RP na úrovni a v súlade s kódexom.

Ja ako jedinec viem ponúknuť či už moje schopnosti ohľadom dev-u áut, z hľadiska či už jednoduchšieho kde sa bavíme o handlingoch, alebo textúrach apd. alebo z hladiska kde sa bavíme o modelovaní nových a unikátnych modelov vozidiel. Tak isto liveries/polepy/grafika čohokoľvek, v programoch ako photoshop. Prípadné výsledky môžem kedykoľvek zaslať, ak bude potreba.

Nebudem tu mazať med okolo úst s tým že “sme len ľudia, cmon, robíme chyby” a podobne, no poviem na rovinu že sa hanbím za to ako som sa choval a lutujem veci ktoré sa stali, pretože z hľadiska kohokoľvek, som sa zachoval ako idiot.

S rukou na srdci, môžem úprimne povedať, že sa to viackrát nestane a pokiaľ sa (pevne dúfam) táto žiadosť schváli, tak som pripravený stretnúť sa s tými najťažšími podmienkami.

Touto žiadosťou sa chcem verejne a úprimne ospravedlniť jak celému portálu a komunite SWRP, tak špeciálne dvom osobám s ktorými som strávil veľmi veľa času a to sú michalpk & Final Sequence.

Dúfam že dostanem možnosť ukázať nie len moje hodnoty, no aj skvelé RP v podaní našej skupiny ľudí, teda dúfam pevne v umožnenie druhej šance.

Nakoniec sem priložím jednu z mojich obľúbených fotiek ktorú som spravil na SWRP, ktorá má už skoro 2 roky.

Komentáře

• Zdravím tě, @SebastianSmash,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @SebastianSmash,

je mi líto, ovšem tvé chování, které jsi prováděl bylo silně za hranicí nejen etického kodexu, ale i pravidel a zásad portálu SidewayRP. Jednou z našich zásad je udržování zdravé komunity. Tuto zásadu jsi porušil. Bohužel ne jednou, ale rovnou několikrát.

Ve finále, dostal se nám do rukou snímek, na kterém uvádíš, cituji: "ja so vcelku happy ze mam ban na sw za nic, ked vidim to kvalitne rp.". Nejen že v rámci jedné věty opět uvádíš nepravdivé informace, ale zároveň nestojíš za svým slovem faktem, že podáváš toto odvolání.

Tvé odvolání zde zůstalo otevřeno po dobu delší než normální a to z důvodu evaluace veškerých tvých zásluh, ale i prohřešků. Bohužel, po meetingu Management týmu bylo rozhodnuto pro zamítnutí tvého odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.