Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

cauvolecauvole Člen
upraveno 18. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: cauvole

Discord ID: cauvole#9618

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198219214983

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz pomocí /register a náhlé ukládání peněz do kufru auta

Datum udělení postihu: 4.6.2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Bohužel jsem se dopustil tohoto přestupku a velmi toho lituji. Jsem si vědom, že jsem tím mohl narušit ekonomiku serveru. Toto je má několikátá žádost a ban mam již přes 3 měsíce.

Proč jsem to udělal se zpětně těžko vysvětluje bylo to tím, že jsem chtěl si koupit vozidlo a chyběli mi peníze jelikož to už bylo objednané a v případě nezaplacení by se to IC řešilo přes PD, tak jsem kvůli tomu nechtěl přijít o postavu, kterou jsem měl dobře rozehranou. Teď už vím, že bych se tohoto jednání nikdy nedopustil a byl bych rád za možnost si opět na SW zahrát. Jsem si vědom, že jsem přišel o možnost být členem komunity jakož je SWRP a také mít servis od A-Teamu, který svým chováním a péčí o server poskytují hráčům nejkvalitnější RP. Tímto se omlouvám celému A-Teamu a zároveň komunitě, že jsem jim díky mému porušení pravidel mohl narušit RP.

Děkuji za přečtení

Komentáře

• Zdravím tě, @cauvole,

dopustil jsi se hrubého porušení pravidel a zásad portálu SidewayRP. Získávání financí tímto způsobem je předmětem k enormnímu poškození ekonomiky herního serveru. Ve tvém případě došlo k získání velmi vysokého obnosu financí a ve svém jednání jsi pokračoval po velmi dlouhou dobu. Ani jednou tě nenapadlo chybu nahlásit, či jednat v souladu s platnými pravidly a zásadami portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.