Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

?Žádost o Unban [Dory] [Zamítnuto]?

DoryDory Člen
upraveno 21. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Доры.

Discord ID: Доры.#2118

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/lamosvamos/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Lehký Nacizmus a Mixing

Datum udělení postihu:10.9.2020

Datum expirace postihu:24.9.2020

Obhajoba: Zdravím,

Prvně bych začal nějakým popisem situace, byl únos osoby Th3Monty. Osoba byla unesena (cca.23:00)pod most u Armádního Letiště kde začal vlastně počal celý incident. Začalo to takovým lehkým mučením a podobně, poté se to posunulo do nějakého postrkovaní ohledně německého jazyka samotného z důvodu toho že IC víme že RP postava Dutch (Blízký kamarád z Evropy Luckyho) je Němec a umí německy a proč nevyužít toho a trochu si do něj i s tím rýpnout. Přišly i takové chvíle kde jsme pouštěli překladač apod. Ale tohle bych nebyl klasicky já abych něco neposunul na další Level který byl ale dovolím si říct celkem dost přes čáru a uvědomil jsem si to až po náhle RP akci a na druhý den kdy jsem byl pozván do Live Staffu. Jednalo se o moment kdy jsem začal zpívat úryvek z Německé pochodové hymny z roku 1930 (Erika). Jednalo se asi o první 3-4 slova které jsem poté zakončil větou "Vlastně tohle je zakázané." Ale abych samostatnou větu obhájil, tahle věta může mít tolik významu a nemusela znít přesně jak jsem jí myslel př.(Italie je po válce extrémně proti Německu samotnému což by se mohlo brát jako neúcta k Italii, dále třeba to že by si Don/Chumu nepřál abych tohle vyslovoval [Jako mají třeba Bratva že nemůžou říkat "Fess" :kuprik:] Vzhledem k tomu tato RP akce se konala pozdě večer a plánovala se dost dlouho tak jsem si v tento daný moment neuvědomil mé chovaní a chtěl jsi vylít zlost na danou osobu(Ovšem jenom v RP :kuprik:). Svojí chybu si přiznávám a za těch 8 uplynulých dnech jsem si svou chybu uvědomil a myslím si že jsem se od tohoto trestu poučil a nadále nebudu mít další narážky na Nacismus a na takové zbrklé chování.

Tímto se omlouvám za způsobené problémy hráči Th3Monty a Staff-Teamu který danou situaci musel řešit. Předem díky za jakoukoliv reakci a přečtení.

Tohle je ode mě vše, Dory.

Komentáře

• Zdravím tě, @Dory,

jednání s nacistickým podnětem není možné tolerovat. Tvé chování bylo vysoce nepřijatelné a trest je tedy naprosto adekvátní.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.