Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Atlimiter#9725 [Zamítnuto]

AtlimiterAtlimiter Člen
upraveno 21. September 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Atlimiter

Discord ID: #1001

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/atlimiter/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz pomocí /register.

Datum udělení postihu: Zhruba 3/4 roku zpět. ( nevím již přesně )

Datum expirace postihu: Nikdy.

Obhajoba:

Zdravím. Na začátek bych se chtěl celému SWRP týmu omluvit za to, co jsem tímhle "bugem", způsobil. Jsem si vědom, že je to hrubý přestupek pravidel a v takovém případě se unban neuděluje. Ale na mojí obhajobu bych chtěl zde použít to, že jsem toto sice využil, ale od samého začátká jsem veděl, že je špatné to, co dělám. Celkově jsem tímto stylem získávání peněz nabral asi něco okolo 30 000 - 40 000$ během zhruba hodiny a poté to dál nepoužívál a byl si vědom toho, že to byl velký krok vedle a neměl jsem to v životě dělat. Od té doby jsem naRPil zhruba dalších 1000 hodin a zjistil, že i přes těch X serverů, kterými jsem prošel nebyl žádný takový, jako právě SW a nikde jsem nenašel takovou zábavu a tak super lidi, jako právě zde, ať už se jedná o komunitu, nebo o AT.

RPčko na SW mi chybí už jen kvůli těm super lidem, které jsem zde potkal a měl tu čest s nimi něco RPit a dal bych v podstatě cokoliv, abych je na tomhle serveru mohl potkat znova a prožít s nimi X hodin zábavy,

Děkuji za odpověď,

Atlimiter.

Komentáře

• Zdravím tě, @Atlimiter,

akt, který jsi provozoval, byl vysoce neetický a zvýhodňoval tě před ostatními hráči. Nejen že jsi svým jednáním mohl poškodit ekonomiku herního serveru, ale také jsi ve svém jednání pokračoval po velmi dlouhou dobu.

Odvolání je zamítnuto.

Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.