Pochybnosti o bane a adminovi [Zamítnuto]
Discord přezdívka:
Pampes
Discord ID:
Profil služby Steam:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198116523301/
Datum udělení postihu:
21.9. 2020
Datum expirace postihu:
24.9. 2020
Obhajoba:
Situácia bola toká že som išiel v ukradnutom NPC aute v proti smere a zastavila ma polícia a dala ma do CPZ. Tam ma nechala asi 45 minút, asi po 20 minútach som sa začal nudiť tak som si zo srandy dal animáciu jogy a začal som hovoriť citujem "óóm" a robil som to asi 20 minút. Týmto som nasral veľa hráčov čo tam boli (či už tých v cele alebo policajtov). Potom tam už konečne prišli policajti ktorý ma zatkli (čiže mali môj prípad) a vybrali ma z cely tak som si myslel že už ma budú riešiť, ale nezačali tak som zaerpil že na jedného policajta pľujem, po čom ma nasledovne spútal. Po tom som sa naozaj vcítil do mojej postavy a začal som kričať ACAB, že je to rasizmus (moja postava je černoch) ,že černochov držia v CPZ dlho len za krádež auta a jazdu v protismere (čo sa väčšinou rieši pokutou na mieste) , kvôli čomu sa potom naštval a dal mi na hlavu vak. Ale ja som kričal ďalej asi ďalších 5 minút po tom mi dal dole vak a zabil ma, vtedy som ACAB KRIČAŤ PRESTAL. Približne o 5 minút ma zdvihol (viem to podľa toho že pred tým ako ma zdvihol tak som tam už mal napísané že sa môžem respawnúť) .
V celom tom zápale ako som sa vcítil do postavy tak som zaerpil že naňho štím. Bohužiaľ vtedy som zabudol že mám spútane ruky. Vtedy som porušil power gaming, som si toho vedomý a je mi to ľúto. Po tom ako ma zdvihol mi zalepil ústa nechal ma kľačať tvárou ku stene asi ďalších 5 minút. Po tom som dostal basu, ktorú som si odsedel a aj som zaplatil pokutu. Asi za pól hodinu ma zavolali do live staff support roomky a dali mi warn za ten power gaming, s tím súhlasím. A potom o deň neskôr ma znova zavolali. Tento krát ma zavolali kvôli tomu že bola na mňa podaná ďalšia sťažnosť že som kričal ACAB keď som bol v bezvedomí. Potom mi ešte hovorili že som bol v bezvedomí 2 krát (bol som len raz) 3 minúty po sebe a hovorili mi že to tak bolo napísane v logu. Tak ja som si povedal že môže byť keď sa to tak píše v logu, mohlo sa stať že som nedával pozor. A potom mi ešte povedali že všetci hráči čo tam boli hovorili že som kričal ACAB keď som bol v bezvedomí. Čo nie je pravda, dával som si pozor. Ešte som mal aj kamaráta na discorde (ktorý neerpí na SWRP) ktorému som to streamoval (kľudne to môže dosvedčiť ) . Čiže žiadal by som o reálny dôkaz (napr. screenshot z logu, lebo výpoveď hráčov ktorých som nasral IC a povedal by som aj OOC nie je moc hodnotná )
Komentáře
Zdravím tě, @Pampasko,
po evaluaci celé situace jsem dospěl k závěru, že se jedná o adekvátní postih k dané situaci. K tvému vyjádření, tedy hodnověrnosti důkazního materiálu. Svědectví přítomných osob je relevantní, neb jsou členy portálu SidewayRP. Na svědectví tvého přítele není možné brát zřetel, neb se nejedná o člena portálu SidewayRP.
Odvolání je zamítnuto.
Máš-li zájem o podání dalšího odvolání, doporučuji ti vyrukovat s důkazním materiálem hrajícím ve tvůj prospěch. Důkazní materiál proti tvé osobě je k udělení postihu dostačující a pravomocný.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP