Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zmírnění banu - ScHonzík- 2.pokus [Zamítnuto]

koziferkakoziferka Člen
upraveno 28. September 2020 v Archiv

Na začátek chci pozdravit celý A-Team , takže ahoj. 

Discord přezdívka: BRANÍK WARRIOR aka HONZA (starý discord jsem smazal kvůli osobním problémům)

Discord ID: #1813

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199016176848/

Důvod vedoucí k udělení postihu: NoFearRP , NVL ,FailRP, Metagaming, Mixing

Datum udělení postihu: 29.5/3:56/2020

Datum expirace postihu: xxx.xx.xx (pernamentní zamezení přístupu)

Obhajoba: Abych začal od znova , dne 4.5 2020 v 15:34 jsem byl přidaný na WL byl jsem na 1266. místě.

Zhurba 18.9 Jsem s https://forum-archive.sideway.cz/profile/freakX založil frakci která nesla jméno  . 

https://forum-archive.sideway.cz/discussion/1351/la-familia-jimenez/p1 LA FAMILIA JIMENEZ MAFIE Z KUBY

No a tady přišel kámen úrazu, V tuto dobu jsem si procházel obdobím kdy jsem si jednoduše 

né že neuměl, ale pro mě bylo nepřípusné si přiznat prohru. A to že jsem za ani né 15 dní 

Dostal možnost šéfovat hned několika sicariům což byl poslední hřebík do rakve. V ten moment 

jsem nabyl pocitu nedotknutelnosti a začal jsem se ohlížet do minulosti každý kdo mě v 

minulosti něco udělal, ochutnal olovo od skupiny sicariů což pokaždé probíhalo celkem v 

klidu pak přišli na řadu kluci jménem Taj0 A ContinueOfficial od kterých mě mrzel jejich

RP podraz nejvíce a tak jsem se jim chtěl pomstít daleko víc než všem ostatním, jenže  

ve městě bylo několik dálších skupin kdo s nimi chtěli mluvit RUSOVÉ a ITALOVÉ 

a já byl zprostředkovatel únosu vždy jsem osobu někam nalákal a oni si jí unesli 

jenže to mi nedalo pocit pomsty a tak jsem 28.5 zorganizoval únos u kterého bylo 

5 sicariů z naší organizace a 1 vyšší a to capo která se nakonec uskutečnila. 

toto by bylo asi na zhrnutí mojí poslední RP akce za kterou byl udělen ban.  

Porušení pravidel NoFearRP a NVL: bylo zhurba mezi 11. až 14. 5. v rp akci kde mě již 

zmíněný Taj0 unesl. Ale Původně jsem měl unést já jeho s Continuem a však on byl s Tajem 

domluvený že na místě se to zvrhne proti mě což mě docela naštvalo ale vyrovnal jsem se s tím.

a teď k tomu porušení u únosu jsem byl znechucen celou akcí a působil jsem poněkud otráveně 

a jakoby jsem pohrdal a nehrál fear rp a zároveň když mi mířil na hlavu tak i NVL . Což byla

absolutní blbost z mé strany přiznávám. (později zhurba asi o dva dny jsem kvůli tomuto byl

předvolaný do vedení a byl jsem napomenut za své chování) 

Porušení pravidel Metagaming a FailRP: bylo 28.5 a to způsobem že Taj0 byl čerstvě unešen 

Italama a Rusama po té dostal ochranu od policie a změnu identity a já ic nemohl vědět 

Zda vůbec je jeho postava naživu a tak jsem mu jednoho dne napsal na discord : Ahoj,

hele chtěl bych se s tebou domluvit na jedné RP akci. On řekl klidně, chtěl jsem se 

ho tím zeptat jestli bude ten den erpit on mi to odkíval že pohoda a že můžeme neviděl v tom 

problém. Pak jsem mu zavolal ic na jeho telefoní číslo a domluvil jsem s ním schůzku 

a jak jsem psal nahoře nakonec jsme ho unesli. Nevím jak ale na místo únosu přijela  

police já zpanikařil vzal jsem olimpia brokovnici a napral mu to z blízka do hlavy a to

se dá považovat jako FailRP protože bych mu tim prakticky forcnul CK. Policie nás nakonec

všechny chytila a odvezla CPZ a měl nás čekat soud ale policista řekl že dnes už to nebude 

a že prý to můžem odpojit nebo že nás pustí na 2. postavu já si vybral to odpojit. Ráno 

jsem vstal a viděl jsem zprávu od SWRP bota že mám ban za tyto věci. Hned po banu jsem 

se zkoušel núspěšně odvolat tak snad toto výjde.

Porušení pravidla Mixing: Nikdy bych se nedopustil jednoduše vždy když to slyším na nějakém WL 

serveru je mi z toho zle že vůbec lidi co mají zapotřebí toto porušovat hrají RP.

A tímto bych se chtěl omluvit všem poškozeným , celému A-Teamu a hlavně vám kluci Taj0 A Continue.

No a tímto bych se chtěl rozloučit, děkuji vám za váš čas a respektuji vaše veškeré rozhodnutí 

tento článek bych chtěl zakončit citátem „Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.“ — Marcus Tullius Cicero

Komentáře

• Zdravím tě, @koziferka,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @koziferka,

jednání, které jsi provozoval bylo v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Zároveň, za stejné akty jsi byl pět dní před udělením tohoto postihu oficiálně varován členy Staff a Management týmu. Na varování jsi nebral zřetel a dále kazil ostatním hráčům požitek ze hry.

Odvolání je zamítnuto.

Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.