DeFuns [Zamítnuto]
Zdravím A-team
Discord přezdívka: DeFuns
Discord ID: #3349
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198800916302/
Důvod vedoucí k udělení postihu: meta a přepis majetku
Datum udělení postihu: 24.9 2020
Datum expirace postihu: 2 týdny
Obhajova: *Akce 23.9 2020 kolem 3ti hodiny*. Dobrý den, poprosil bych o zmírnění svého trestu týkající se přepisu auta a peněz na postavu kamaráda, který si při vytváření postavy nedodělal určité věci, které na postavě byly důležité. Následně mi zpět přepsal vozidlo a vytvořil si novou postavu a já mu tyto věci zpět dal. Tímto komplikovaným zákrokem jsem si zařídil 2 týdení ban, který mě moc mrzí. Můj kamarád Korca mě seřval za to co jsem udělal. Moc mě to mrzí a uvědomuji si svou chybu. Místo toho abychom si podali ticket a normálně to vyřešili, jsme to udělali dost komplikovaným a zbytečným způsobem. Zde na SW často erpím a rád bych tu co nejdříve zase erpil. Prosím pro všechny co mají pochopení pro lidské chybování, aby mi byl zmírněn trest. Děkuji A-teamu za klidné vyřešení a přeji vám hezký zbytek dne.
Komentáře
Zdravím tě, @DeFuns,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DeFuns,
akt, který jsi provozoval, byl vysoce neetický a zvýhodňoval tě před ostatními hráči. Takové postihy není možné v rámci společnosti tolerovat.
Odvolání je zamítnuto.
Podání dalšího odvolání je možné po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP