Vincent Vinc O’Kieran
Jméno: Vincent
Příjmení: O’Kieran
Alias: Vinc
Národnost: Irsko
Datum Narození: 07.06.1985
Věk: 35
Výška: 180 cm
Hmotnost: 80 kg
Vzdělání: Dublin Institute of Technology
Zájmy: Zbraně, rychlá jízda, běh
Licence:
-Řidičský průkaz
-Zbrojní průkaz
Příběh:
Narozen 07.06.1985 v nemocnici v Dublinu, spolu rodiči a mladším bratrem bydlel v centru. Moje matka byla uznávaná právnička a otec byl známí podnikatel, kterému se docela dařilo. Po ukončení mého studia jsme se museli stěhovat, protože matce hrozilo nebezpečí kvůli soudnímu líčení. Odstěhovali jsme se do města Belfast a doufali že se vše uklidní. Nějaký čas bylo vše v pohodě, až do jedné noci kdy jsem se vracel pozdě z místního baru domů. Byl jsem nedaleko domu a slyšel několik výstřelů. Říkal jsme si že zas někdo blbne. Přijdu domů a vidím vylomený zámek u dveří, začnu hledat rodiče po celém bytě, vcházím do obývacího pokoje kde vidím na zemi ležet oba své rodiče s průstřelem hrudníku a hlavy. Naštěstí tu nebyl mladší brácha. Nevěděl jsem co mám dělat byl jsem v šoku na nic jsem se nezmohl. Zanedlouho přijeli policejní složky. Snažili se mě vyslechnout, ale nebyl jsem schopen vůbec mluvit.
O několik let později:
Byl jsem v baru, utápěl se v žalu a pití. Barman mě nechával přespat vzadu ve skladu, protože domů jsem opravdu nechtěl. Další den si takhle chlastám a přijde banda chlapů co od pohledu bude dělat problémy. Nevšímal jsem si jich, ale přesto mě jeden z nich začal provokovat. Prvně měl jen debilní kecy, ale jelikož mě to nezajímalo tak jsme to nevnímal, ale chlápka to očividně vytočilo a shodil mě z barové stoličky. Tak si ležím na podlaze a probouzí se ve mě hněv. Tak pomalu motavě vstávám a přiletí mi rána pěstí a pár nadávek. Zase jsem vstal ale tentokrát jsme se ihned ohnal a zlomil chlápkovi nos, jelikož tam měl své kumpány tak se rozpoutala rvačka. Celí bar byl zničený, ale já stál stále na nohách. Byl jsem dost pomlácený a naštvaný. Barman mě vyhodil z baru že prý působím problémy. Sbalil jsem si věci a odešel. Pár dní jsem se dával do kupy v místním motelu. Rozhodl jsem se odstěhovat někam jinam, už jen sehnat prachy. Kontaktoval jsem otcovi známe jestli nevědí o nějaké práci za slušný prachy. O několik dní mi zvoní mobilní telefon, zvednu to a ozval se mi neznámí hlas s nabídkou práce za pár tisíc dolarů. Podmínky byli sehnat si rukavice, zbraň a rychlé auto. O nelegální činnosti svého zesnulého otce jsme něco věděl tak nebylo těžké si zajistit tyto věci, ty peníze jsem opravdu potřeboval tak jsem do toho šel.
Práce:
Má práce byla prostá, měl jsem čekat v autě a dělat řidiče. Zaparkoval jsem auto u zadního vchodu nějakého podniku. Čekám, zapálím si cigaretu a zabíjím čas. Z ničeho nic se ozve několik výstřelů, tak zahodim cigáro a nastartuju auto. Jsem lehce nervózní nevím co se tam stalo. Po chvilce vyběhnou chlapy a nasedaj do auta. na nic jsem nečekal hned jsme na to šlápnul a ujížděl jak o život. Zajel jsem do nějakého skladiště kam mě jeden z chlapů navedl. Vystoupili jsme a chlapi šli do místnosti opodál zkontrolovat kufřík co si z podniku odnesli. Z místnosti se ozval výstřel, vytáhl jsem zbraň a šel se tam pomalu podívat. Ozvaly se další výstřely, vidím jak se oba chlapi zastřelili navzájem. Zkontroluji puls u obou, ani jeden už neměl žádný. Podívám se na stůl kde byl položen otevřený kufřík, v něm bylo něco okolo patnácti tisíc dolarů. Vzal jsem kufřík s penězi a zmizel ze skladu.
Odjezd:
Neváhal jsem a hned poté zpackané akci jsem vyrazil do Dublinu. Vložil jsem peníze na účet, něco málo jsme si nechal na letenku. Prospal jsem se do dalšího dne a vyrazil na letiště. Na letišti se rychle rozhoduji kam odcestuji bylo mi to jedno musel jsem zmizet. Letadlo které mělo zanedlouho startovat letělo do Los Santos a kupodivu bylo jedno místo volné. Teď si sedím v letadle směr Los Santos za svým mladším bratrem Jamesem.