Žádost o unban - Nikolai [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Niko𝓵𝓪𝓲
Discord ID: 7289
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/imnotNiikoo/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování majetku mezi charakterama
Datum udělení postihu: 24.9.2020
Datum expirace postihu: 2 týdny, neboli 8.10.2020
Obhajoba: Stal se mi bug při claimnutí odměny asi 2x. Měl jsem důkazy, že se mi to buglo (screeny všechno, byl jsem dokonce ještě ve hře s tím bugem) Napsal mi admin že mi to odmítá vrátit a že ho to nezajímá. Chápu to, že nemůžete každému vyhovět a vrátit peníze. Napsal jsem mu že to chápu. Bylo to ale kolem 15 tisíc a chtíč zvítězil nad rozumem. Asi 5x jsem si založil novou postavu a předal si penízky. Uznávám že to bylo ode mě hnusné a neadekvátní. Ale jsme jen lidé a chybama se člověk učí. Už bych to nikdy znovu neudělal a doufám, že pochopíte lidské chyby a prominete mi moje porušení pravidla. Přísahám, že se to víckrát nestane a budu poctívý. Wipe postavy neřeším s tím jsem už smířen a patří mi to. Ale váš projekt SWRP je jeden z nejlepších!! a chtěl bych si strašně s kamarádama zase zahrát a pořádně zaerpit. Je to můj první trest, velice se omlouvám všem za své činy a kdybych to mohl všechno vrátit tak bych to určitě udělal. Ještě jednou velké PROMIŇTE.
Děkuji. Nikolai
Komentáře
Zdravím tě, @Nikolaii,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Nikolaii,
akt, který jsi provozoval, byl vysoce neetický a zvýhodňoval tě před ostatními hráči. Svým jednáním jsi také mohl poškodit ekonomiku herního serveru.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP