Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban 2 [Zamítnuto]

dakujemanodakujemano Člen
upraveno 9. October 2020 v Archiv

Discord přezdívka: fildax

Discord ID: #6847

Profil služby Steam:  https://steamcommunity.com/id/kocicka17548/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení komunitních pravidel, Nerespektování člena Staff Teamu

Datum udělení postihu: 29.7.2020

Datum expirace postihu: xx.xx.xxxx

Obhajoba: Zdravím všechny kdo vidí tuto diskuzi a hlavně staff team. Abych nějak začal. První ban jsem dostal na 14 dní do 29.7 z kterého byl pernamentní takže už to je nějak cca 2 měsíce. Whitelist jsem si udělal něco okolo června. Můj první ban byl za přehazování peněz z jedný postavy na druhou na 14 dní. V tu dobu jsem si myslel že to nikdo nezjistí. Nevím o jakou částku přesně šlo ale prostě jsem si zlehčil hraní nebo ekonomiku nevím jak to říct. Už v tu dobu mi to bylo líto a mrzelo mě to že jsem přišel o takové RP co jen tak někde není. Místo toho abych jezdil kamiony nebo něco normálně ve hře jako normální hráč tak sem prostě si přehodil peníze. Myslím že v před dnem kdy jsem měl mít unban tak jsme se tam nějak bavili na komunitním discordu TAGY. Potom se tam nějak rozjela nějaká diskuze a spam atd… Myslím že někdy v tu dobu jsem napsal n-word a poté poslal gif který už tam někdo předemnou poslal kde bylo my n-word https://imgur.com/a/0y6tbeB pro ukázku jak ten gif vypadal. Vím mužu si za to sám že jsem se takhle choval a vůbec něco takového psal/posílal. Okolo 2-3 ráno tam už všichni šli spát nebo něco dělat. Tak jsem šel taky. Ráno jsem se probudil podíval na socialní sítě. Otevřel jsem discord a měl jsem tam zprávu od rohlíčka z staff teamu. Že se mám ihned dostavit do life-staffu. Poté jak jsem si to přečetl tak jsem položil mobil a na nějakých 15 minut ještě zavřel oči a nějak jsem na to zapomněl. Potom jsem vstal a vidím zprávu od Majkolina že mám prodloužený ban na 7.8.2020 to jsem respektoval. Poté mi Majkolin napsal ať se dostavím do nějaké roomky že mě moovne do life staffu. Také jsem hned šel a tam mi bylo řečeno že mám permanentní ban za Opakované porušení komunitních pravidel,Nerespektování člena staff Teamu. Sice nevím jak jsem nerespektoval člena staff teamu. Jestli to je myslené jako že jsem se nedostavil do life staffu za to se omlouvám prostě jsem zapomněl. Nikde není takové RP jako tady a chybí mi ty lidi s kterýma jsem rpil. Chyby dělá každý a také se z nich učí. Takže se omlouvám jak jsem se choval. A žádám o unban/zkrácení banu. Díky.

Fildax.

Komentáře

• Zdravím tě, @dakujemano,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @dakujemano,

v minulém odvolání jsem ti sdělil, že bude nutné podat odvolání nejdříve po půl roce od obdržení postihu.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.