Žádost o unban [Schváleno]
Discord přezdívka: $arkosh
Discord ID: #4306
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/Sarkosh/
Důvod vedoucí k udělení postihu: porušení zásad komunity, nadávky směrem ke Staff týmu
Datum udělení postihu: 7.3.2020
Datum expirace postihu: permanentní
Zdravím,
před 7 měsíci mi byl zde na portálu SWRP udělen permaban za porušení zásad komunity a za nadávky směrem ke staff týmu, přičemž jsem měl za sebou i několik hrubých porušení herních pravidel, za které jsem byl potrestán. Rozhodl jsem se tedy v této žádosti kromě své obhajoby k porušení zásad komunity a nadávkám směrem ke staff týmu také obhájit za další mnou porušená herní pravidla.
• Metagaming
Na semínkách jsme se od jednoho hráče dozvěděli, že po nás jdou The Lost, a to kvůli tomu, že děláme do marihuany. Při cestě ze semínek zpět do města jsme se rozdělili – všichni až na jednoho jsme jeli na krosových motorkách Sanchez přes hory, on sám jel po dálnici. V tu chvíli došlo k jeho přepadení a následnému únosu, přičemž nám ještě stihl do vysílačky zahlásit, že se jedná o červený vůz Dewbauchee Exemplar, že po něm střílí, a tak bude palbu opětovat. Únosci jej zavezli do jednoho interiéru poblíž hoodu Marabunta Grande. Dlouhou dobu jsme jezdili po městě a snažili se je najít, až jsme dorazili k již zmíněnému interiéru, před kterým se tento vůz nacházel. Jelikož jsme se všimli, že se na vozidle nachází dva průstřely a rozbité okno, rozhodli jsme se čekat před budovou. Asi po půl hodině z ní vyšli únosci i s rukojmím, načež jsme se rozhodli je rozstřílet a našeho přítele tak zachránit.
• TrashRP
Já spolu s dalšími čtyřmi osobami jsme přijeli k gymu, kde jsme potkali další osobu, kterou jsem velmi vulgárně pozdravil, načež se mě začala ptát, co si to dovoluji. Tím došlo k hádce, při které mě začala fyzicky napadat. Rozhodl jsem se s ní nebít na gymu, raději jsem si doběhl pro motorku a odjel se kompletně převléct do hoodu. Od ostatních mi poté přišla zpráva, že se tato osoba u gymu stále nachází, a tak jsem se rozhodl jet blíže k tomuto místu a sledovat ji. Po chvíli odjela svým žlutým driftovacím vozem. Sledoval jsem ji až na náměstí, kde zastavila, jelikož měla menší nehodu a rozstřílel ji, přičemž jsem na ní křičel, že si má příště rozmyslet, jak se bude ke komu chovat. Tímto činem jsem porušil pravidlo pasiveRP, jelikož se tato událost stala za bílého dne. Porušení pravidla si jsem vědom, bohužel mi v tu chvíli nedošlo, že to, co dělám je trashRP.
Já a další dva hráči jsme si vzali náhodné NPC postavy a rozhodli se dělat RP, tak jsme začali v Cheburku okrádat různé osoby po městě. Posledního hráče jsme okradli nedaleko gymu IC v pozdních hodinách. Po tomto okradení za námi začalo jezdit černé BMW M5 se dvěma osobami, které nás sledovalo různými temnými uličkami, kterými jsme projížděli. Když se nám zdálo, že nás sleduje již moc dlouhou dobu, začali jsme střílet a oba postřelili, jednoho z pronásledovatelů jsme okradli a nechali u BMW, druhého jsme naložili do kufru a odvezli do nedaleké uličky, kde došlo k jeho okradení a ponechání na místě. Tato reakce od nás byla neadekvátní, mohli jsme danou situaci zaRPit lépe a vůbec nestřílet.
• ForceCK
Postupně jsme unesli několik lidí, od kterých jsme získávali informace potřebné k únosu pro nás důležité osoby. Když jsme měli těchto informací dostatek, podařilo se nám danou osobu unést, a to na pilu do Paleto Bay. Na základě poznatků získaných od dříve unesených jsme došli k závěru, že tato osoba na nás skutečně donáší policejnímu sboru. Proto jsem jí do localu – OOC několikrát napsal, zda schvaluje CK, které jsme chtěli z důvodu možného pokračování v donášení, což by mohlo mít za následek zničení naší frakce. Zpětně si uvědomuji, že se skutečně jednalo o forceCK, jelikož se mohla cítit tak, že je na ni z mé strany vyvíjen silný psychický nátlak.
• Porušení zásad komunity a nadávky směrem ke Staff týmu
Na serveru jsme s přáteli začali RPit gang Ballas, za tyto postavy se nám stalo několik věcí, které se nám nelíbily, a tak jsme se rozhodli přejít na mexický kartel, jelikož z mého pohledu by náš gang na serveru neobstál. Při RPení mexického kartelu bylo vše v pořádku a skupině se dařilo. Po několika dnech se nám ale pokazila jedna z větších RP akcí, načež jsem se já i moji přátelé rozhodli dát si CK. Po tomto incidentu napsal jeden ze skupiny report, že se jednalo o metagaming, avšak toto nebylo schváleno. Cítil jsem křivdu a začal pociťovat, že bych si měl dát od RPení pauzu. Stále jsem byl totiž přesvědčen, že se o metagaming jednalo. Po mexickém kartelu jsme začali RPit gang Bloods, kde opět docházelo k různým nevhodným situacím ze strany některých frakcí, kdy například vyjeli do hoodu a rozstříleli nás. Konkrétně na tuto událost byl od jednoho z našich členu následně podán report za nezahrání pasiveRP, který ale opět nebyl schválen. To pro mě v tu chvíli byla „poslední kapka“, cítil jsem se velmi pod tlakem, ruply mi nervy a začal jsem nadávat na celý projekt SWRP i na samotné hráče. Postupně bylo moje chování čím dál horší a vše vyvrcholilo slovními útoky směrem ke členům staff týmu, za což jsem byl následně potrestán permanentním odepřením přístupu. Plně si uvědomuji, že byly moje reakce naprosto přehnané. Měl jsem si dát pauzu od RP ihned, tím bych všem těmto situacím, které mě nyní velmi mrzí, předešel.
Během uplynulých měsíců jsem měl mnoho času se nad sebou zamyslet a ujasnit si, že jsem se choval velmi nevhodně. Vše, co jsem udělal, mě velmi mrzí, bohužel ale tyto slova a činy již nemohu vzít zpět. Rád bych si znovu zahrál na serveru SWRP, a proto prosím, zda byste mi nemohli dát druhou šanci a neobnovili mi přístup na server a portál SWRP.
Také bych se chtěl omluvit všem hráčům, které jsem svým neuváženým jednáním urazil. Zvláštní omluvu si pak zaslouží celý A-tým, na kterém jsem si tehdy vybil všechnu svoji zbývající zlost. Za uplynulou dobu jsem si dal všechny věci do pořádku a začal vše řešit s klidnou hlavou.
Mnohokrát děkuji za přečtení mojí žádosti a za případné přehodnocení uděleného trestu.
$arkosh
Komentáře
Zdravím tě, @Sark0sh,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Sark0sh,
omlouvám se za delší prodlevu. Po evaluaci jsme se rozhodli vyhovět tvému odvolání a postih ti zkrátit do 27.11.2020. Po tomto dni bude možné projít výběrovým řízením pro získání whitelist statutu.
Zároveň, doporučuji ti se řídit pouze v souladu s pravidly portálu SidewayRP, neb další postih již může být nevratný.
Odvolání je schváleno.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP