Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o WoodWork [Zamítnuto]

MpowerMpower Člen
upraveno 14. October 2020 v Archiv

Vznik firmy WoodWork

Firma byla založena v roce 1983 mým otcem Johnem. Můj otec se zpočátku zabýval výrobou jen různých druhů desek. Nejprve začínal pracovat sám, později mu s prací začal pomáhat jeho kamarád a pak když už měly dost práce tak začali nabírat nové lidi. Jejich produktivita začala růst a začal se vyrábět nábytek, dveře a další ostatní produkty. Jelikož později už to sám otec nezvládal, tak firmu přepsal na mě. Chtěl by jsem dál vést a rozvíjet firmu.

Výrobky

Naše firma by vyráběla nábytek z různých druhů dřeva. Produkovali by jsme i obyčejné desky, ale také i skateboardy ( Měly by jsme nějakou dohodu s mechanika, od kterých by jsme odebíraly díly na výrobu skateboardů ) Byla by zde i možnost, že by jsme mohli dodávat dřevo nebo kůly, kdyby si někdo chtěl postavit nějakou dřevostavbu.

Sídlo

Průběh

Celé by to probíhalo následně :

1) Pokáceli by se stromy ( kácely by se buď motorovou pilou nebo sekyrou )

• Fungovalo by to jako na vinici, že se přijme mapa a chodilo by se od stromu ke stromu a pak na zpracování

2) Klády by se odvezli ke zpracování na desky ( trvalo by to nějakou dobu )

3) Dále by se desky odvezli na výrobu nábytku, který by se pak mohl prodávat zde:

Prodejní ceny nábytku by se pohybovali od 100$ - 500$

4) Desky na skateboardy a výroba skateboardů by probíhala zde:

Na skateboardech by dalo normálně jezdit a lidé by to kupovali od dřevorubců ( cena skateboardu by byla třeba 1000$ )

Vozidla

Místo pro garáž

Místo pro sklad

Místo pro BOSS menu

Postavení členů

WW BOSS - John Weed

WW zástupce - Maxim Valler

WW vedení

WW pokročilý

WW nováček

Věci k přidání

Garáž + nějakou to auto ( auta můžeme do frakce koupit my )

Šatna ( oblečení navrhneme také my )

Sklad

Podle mě si myslím, že by to RP trochu zvedlo. Hlavně ty skateboardy by zdvihly RP jak hráčům, tak i mechanikům, kteří nám budou dodávat nějaké ty součástku na výrobu.

BOSS → Mpower#6258 ( John Weed )

Zástupce → AmThePotato#4939 ( Maxim Valler )

Budu rád za každé hodnocení :)

Komentáře

• Zdravím tě, @Mpower,

tvou žádost jsme se rozhodli zamítnout. Ve společnosti nevidíme přílišný přínos pro RP, neb se jedná o individuální pasivní příjem, kt. nepodporujeme.

Žádost je zamítnuta.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.