Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord: Benžeríno#4656
Hex: 1100001167cb33f
Důvod udělení banu: Reklama/obcházení banu.
Datum uděleného banu: Čas datumu není přesný protože se orientuji podle mého clipu ( 6 - 7 měsícu zpět)
Datum expirace banu: xxxx:xxx:xxxx (permanentní)
OBHAJOBA/ŽÁDOST:
Zdravím všechny z týmu SWRP a také každého který si čte tuhle žádost, uplynula nějaká doba jak od mého banu na SWRP, tak i od mé první žádosti o unban která mi byla zamítnuta, dnes jsem se rozhodl, že se o to pokusím znova protože mě k tomu donutily jisté věci ohledně RP a hlavní důvod je že jsem se seznámil s dalšími servery které se nevyrovnají se SWRP. Tyto servery zde nebudu zmiňovat, ale aby jsme se dostali k věci kterou tady chci řešit, samozřejmě hned z názvu to každý pochopí, ale je lepší vždy popsat pěkně do slova a do písmene jak a co bylo popřípadě bude. Ban jsem dostal někdy před 6 až 7 měsíci kvůli tomu, že jsem pozval mojí blbostí SWRP na jiný server, bylo to nedopatřením, ale zodpovědnost za to i přesto musím nést a uvědomuji si to, stalo se to tak, že jednoho dne jsem ležel už v posteli při televizi a byl na telefonu [okolo 10 hodiny večerní] chtěl jsem pozvat pár přátel na náš kamarádský discord a v tom jak jsem posílal pozvánky tak mezitím byl i server SWRP kterého jsem pozval, okamžitě potom se mi otevřela PM s botem že jsem byl zabanován na SWRP, chtěl jsem to okamžitě řešit ale nechtěl jsem zároveň nikoho rušit a otravovat takhle večer, řekl jsem si že se uklidním a zítra to vyřeším. Ráno jsem se probral a zapnul okamžitě počítač a šel na discord, napsal jsem nějakému Staffovi a popsal jsem mu co se stalo, řekl "Nemám náladu nic řešit najdi si někoho jiného!", odpověděl jsem mu "dobře děkuji za tvůj čas snad někoho najdu", potom jsem napsal dalším 3 členům z A-tamu a popsal to stejně jako tomu prvnímu, tito členové mi odpověděli bohužel podobně, já jelikož jsem nebyl nějaký znalec všeho co se týká swrp tak jsem nenašel forum pouze jsem věděl že je stránka SWRP apod. ale nenapadlo mě nic řešit přes forum, snažil jsem se 2 týdny všechno nějak opravit, bohužel nic... Abych řeknul pravdu, přestalo mě to bavit tak jsem zkusil obejít ban a ano povedlo se mi to s tím že jsem potom byl zabanován za obcházení banu, řeknul jsem si že tohle je konec... Potom co se tohle stalo mi ukradli můj Discord účet a to je vše.. Tímto celým se strašně upřímně omlouvám celému týmu SWRP za obcházení banu a za způsobené problémy a také vás žádám o to aby jste mi udělily ještě jednu šanci a mohl vás už znovu nezklamat děkuji Benjamin ..
Komentáře
Zdravím tě, @BenjaminCZ,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @BenjaminCZ,
pro podání odvolání je jasně stanoven postup skrze toto fórum, nikoliv skrze soukromé zprávy členů Staff týmu. Zároveň, obcházení jakéhokoliv postihu je velmi hrubým porušením zásad portálu SidewayRP a zároveň etického kodexu. Takové jednání bylo silně za hranou a není možné jej brát na lehkou váhu.
Odvolání je zamítnuto.
Podání následujícího odvolání je možné jeden měsíc po dokončení evaluace předchozího odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP