Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/ Zkrácení trestu [Zamítnuto]

diegoczdiegocz Člen
upraveno 20. October 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Diegoo

Discord ID: #9999

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/diegovec

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování peněz

Datum udělení postihu: 25.6.

Datum expirace postihu: permanentní

Obhajoba: Zdravím celou komunitu a managment serveru SWRP. Před necelými 4 měsíci jsem byl permanentně zabanován na serveru SWRP za mixování peněz mezi postavami. Nedokážu říct jak moc mi RP na vašem serveru chybí a jak moc mě mrzí věci co se staly. Věděl jsem, že to co dělám je špatně a že si mohu vydělávat normálním způsobem jako ostatní hráči a ne zneužívat bugu, ale radši ho například nahlásit. Když jsem si peníze přehodil naposledy, řekl jsem si že v tom už přestanu, protože mi došlo, že tím co dělám kazím RP nejen ostatním lidem, sobě, ale i tím kazím ekonomiku serveru. I přesto jsem ale věděl, že postih mě dostihne a byl jsem s tím smířený a s mými činy jsem už bohužel nemohl nic udělat. Tohle byl zároveň i můj první postih, co jsem na serveru měl po 5 měsících co jsem zde RPil a zrovna permanentní. Na serveru jsem potkal plno super lidí a taky neskutečně moc RP a hlavně i super komunitu. S tak kvalitním RP co jsem na serveru měl, jsem se na žádném jiném serveru nesetkal a žádný jiný server mi SWRP nedokáže vynahradit. Jsem si vědom toho, že kdybych v mém jednání pokračoval, mohl bych silně narušit ekonomiku serveru a že jsem s tím neměl vůbec začínat a získat si peníze nějakou normální cestou. Za tu dobu, co mi byl odepřený přístup na server SWRP jsem na RP nahrál několik hodin a začal jsem si čím dál tím víc uvědomovat, co jsem všechno pokazil. Kdybych měl možnost dostat druhou a zároveň i poslední šanci si na serveru zahrát, souhlasil bych klidně s wipem všech postav co jsem měl a začal RPit co nejlépe umím a také si získat peníze nějakou normální cestou. Mrzí mě, to co se stalo, ale čas se už bohužel nedá vrátit zpátky, ale byl bych rád, kdyby se můj trest dal aspoň zkrátit.

Ještě jednou se moc omlouvám celému Staff týmu za své činy co jsem na serveru udělal.

• Díky za váš čas, Diego.

Komentáře

• Zdravím tě, @diegocz,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 20. October 2020

Zdravím tě, @diegocz,

tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě není možné vyhovět tvému odvolání. Sám zajisté víš, v jakém měřítku jsi daná pravidla porušil, proto jistě rozumíš našemu rozhodnutí.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.