Žádost o unban - Dallas [Zamítnuta]
Discord přezdívka: @Dallas#3333
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/dallas51/
Důvod vedoucí k udělení postihu: bugováni peněz
Datum udělení postihu: 10.7.2020
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím,
mé jméno je Dallas a hraji zde už od srpna roku 2018, zažil jsem tady mnoho vzpomínek s naší partou, kterou jsme tu hráli od začátku. I když byly doby, kdy jsme přecházeli jinam, vždy jsme se vrátili zpět. S naší partou jsme tu hráli každý den a já tu s nimi strávil stovky hodin života. Byly doby, kdy Sideway umíral a my s naší partou jsme tu hráli v 11ti lidech a snažili se to oživit, psali lidem, ať se napojí, tahali nové hráče, aby se ten server naplnil. Dřív byl rekord, když se v tu dobu napojilo 20 lidí. Prošel jsem si od začátku, přes temný časy až po přítomnost slávy. Když se tu něco dělo, jak sláva, pády, či začátek, tak jsem tu byl. Byl jsem součástí frakcí, které tu zanechaly díru a vzpomínku. Byl jsem součástí eventů, které se tu děly, zkráceně, byl jsem skoro u všeho, čím si Sideway prošel. K mé minulosti, už jsem dostal několikrát ban za svou chybu, několik z nich byly za memes urážející AT a některé frakce, ale z toho jsem se poučil. Poté, co jsem dostal podmínku, že nesmím posílat memes, tak jsem se poučil a už to nedělal. Sice mé memes byly v nějakém směru toxické, ale já se krotil. Vím, že jsem už jednu permu dostal, ale Sideway je server, kde mám své kamarády a zbytek party, která zůstala RPit. Chtěl bych pokračovat v RP na Sidewayi, abych pravdu řekl, od té doby, co mám ban, tak můj život je nějaký nudný. Kdyby šel vrátit čas, tak ho vrátím a tu chybu neudělám. Nebugoval bych peníze skrze Luxury a Mosleys. Vím, že jsem udělal chybu a uvědomuju si jí, ale už jsem udělal mnoho chyb a snažím se je napravit. Tím, že jsem opět starší, tak jsem dospěl k názoru, že se nevyplatí dělat tyto věci a radši zůstat o ověřených věcí a neriskovat svoje zážitky, kvůli penězům v RP. Opravdu si uvědomuji svojí chybu a chtěl bych se vrátit do dob, kdy jsem se rozhodoval nad tím tuhle chybu udělat. Opravdu se omlouvám za mé chování a chybu, kterou jsem udělal. Chtěl jsem peníze v RP a teď vím, že se to nevyplatí. Pochopil jsem, že RP není o penězích, ale o zážitcích a hlavně o tom RP. Chtěl bych dostat ještě jednu šanci a ukázat Vám opak, že se to už nikdy nestane. Poučil jsem se a chci napravit mé chyby a chtěl bych Vás A-Team poprosit o poslední šanci se napravit a ukázat, že dokážu hrát spravedlivě. Chtěl bych se omluvit za mou blbost, že jsem bugoval peníze a slibuji, pokud mi dáte šanci, že se to už nikdy nestane.
S pozdravem,
Dallas,
Komentáře
Zdravím tě, @dallas,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @dallas,
tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě není možné vyhovět tvému odvolání. Sám zajisté víš, v jakém měřítku jsi daná pravidla porušil, proto jistě rozumíš našemu rozhodnutí.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP