Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu / odpuštění formuláře / navrácení wl [Zamítnuto]

chipchip Člen
upraveno 20. October 2020 v Archiv

Discord přezdívka: chip

Discord ID: #3713

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/skittle_

Důvod vedoucí k udělení postihu: Dlouhodobé nerespektování upozornění v OOC chatu a provokaci

Datum udělení postihu: 18.10.2020

Datum expirace postihu: Není to ban, ale odebrání WL kde si mám zažádat formulář nejdříve 25.10.2020

Obhajoba: Po zkoumání, za co mi byl whitelist odebrán jsem se nedozvěděl nic nového. WL mi byl odebrán po napsání slova: "Bagr" do ooc chatu na discordu, což nevidím jako provokaci nebo nerespektování něčeho. Bylo mi řečeno že je to za opakované nerespektování a provokaci o které si u člověka, který mě potrestal nejsem vědom. Dále mi bylo řečeno, že jsem od daného člověka dostal warn a mute, o kterém si nejsem vědom. Po dotázání na podložená fakta ze kterých mě obviňuje mi řekl, cituji "Nejsem povinen a ani ti nemohu posílat záznamy z logu našeho discordu. To spadá pod interní informace." I když jsem se ho ptal na věci, co může udělat normální member na discordu a projít historii..

Toto píšu, protože mi bylo řečeno, že v případě nesouhlasu se mám obrátit na forum. A za mě je za napsání slova "Bagr" které nezapadá do žádného kontextu čistě přehnaný trest.

S pozdravem, chip.

Komentáře

• Zdravím tě, @chip,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @chip,

za své provokativní chování jsi byl jednou varován a poté dokonce i umlčen. Na tato upozornění jsi nedbal a ve svém provokativním jednání pokračoval.

Postih je adekvátní k tvému chování.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.