Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu - Natalie#3333 [Zamítnuto]

ThenatalkaThenatalka Člen
upraveno 21. October 2020 v Archiv

discord nick: Natalie#3333

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198119958691/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing auta a zbraní , nepovolená korupce

Datum udělení postihu: 13.10.2020 18:30

Datum expirace postihu: 27.10.2020 18:30

Obhajoba:

Zdravím všechny staff membery a manažement portálu swrp.cz obracím se na vás se žádosti o zkráceni trestu za mixing a nepovolenou korupci. svých prohřešku jsem si vědoma a akceptuji nesení následků za své chyby. I přes to že si myslím ze můj postih je fér za to co jsem provedla vás zadám o zkráceni doby mého banu.

ban jsem dostala 13.10 v 18:30 a má mi vypršet 27.10 v 18:30 .

nejvice ze všeho se chci za porušení pravidel omluvit, nepovolená korupce se stala v case kdy jsem s rp začínala a mixing auta se zbraněmi byl jen můj hloupý nápad,ale jak už jsem zminovala výše , svých prohřešku jsem si vědoma a hodlám za ne nest následky.

dekuji mnohokrát za přečtení mé žádosti a případném vyřešení.

S přáním hezkého zbytku dne, Natálie.

Komentáře

• Zdravím tě. @Thenatalka,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Thenatalka,

v souladu s tebou výše uvedenými akty je postih zcela adekvátní. Sama uvádíš, že si jsi činů vědoma a jsi připravena nést následky s nimi spojenými, proto je odvolání zamítnuto.

Pro příště ti mohu pouze doporučit, aby jsi jednala výhradně v souladu s pravidly portálu SidewayRP a aby již žádné takové jednání z tvé strany neopakovalo.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.