Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o udělení unbanu [Zamítnuto]

YUNG_THAYYUNG_THAY Člen
upraveno 26. October 2020 v Archiv

DISCORD PŘEZDÍVKA: YUNG THAY

DISCORD ID: 1337

PROFIL NA STEAM: https://steamcommunity.com/id/yung_thay

DŮVOD VEDOUCÍ K UDĚLENÍ POSTIHU:

Pomlouvání a urážení vedení projektu, pomlouvání serveru, celkové porušování komunitních pravidel

DATUM UDĚLENÍ POSTIHU: ROK A NĚCO ZPĚT

DATUM EXPIRACE POSTIHU: PERMANENTNÍ

INFORMACE:

Zdravím,

novou žádostí chci poprosit o povolení mít možnost hrát na serveru SW. Během měsíce co jsem musel čekat na novou žádost jsem si uvědomil, že přes hlubokou omluvu, kterou si dovolím sám ohodnotit jsem asi hodně věcí zde pokazil a není snadné mi dát novou šanci.

Rád bych prokázal, že jsem si toho vědom co jsem udělal a ukázal bych to jak jsem se změnil a ponaučil z chyb, které jsem zde na serveru udělal. Vím, že není možné dát někomu jen tak unban ale chci se tím zeptat jak mám možnost ukázat, že se člověk opravdu změnil a vadí mu to co udělal? Nemám možnost nikoho kontaktovat a promluvit si ohledně toho co se stalo. Snažil jsem se kontaktovat Michala a omluvit se mu za to co jsem udělal ale nedostal jsem odpověď, vím, že žádat a čekat odpověď je směšné, ale chci se vážně za to co se stalo jemu osobně omluvit a byl bych rád, kdyby si našel aspoň pár sekund a vyslechnul mojí omluvu a vše to co se kolem toho stalo. Upřímně si myslím, že kdybych toho nelitoval a nechtěl zde hrát se starou partou lidí s kterou se bavím po několika letech tak nebudu psát pokaždé co jen to jde žádost o unban, nevím jak doopravdy ukázat, že jsem se po době změnil a uvědomil jsem si, že to bylo neetické proti pravidlům.

Prosím o přečtení a vyslechnuté žádosti, vážně se za to všechno omlouvám a prosím o možnost ukázat změnu, prosím o tu možnost dostat povolení a nechat mě se ukázat jako osobu než neustále pořád dokola pomocí písmen, omlouvám se zde ale chci tu omluvu konečně udělat i jinak než na fórum.

Uvědomil jsem si chybu a vím, že vše bylo za hranicí etického kodexu proto žádám o zrušení zákaz a dát mi vážně poslední možnost ukázat tu změnu tu o které zde píšu. Když jsem měl možnost na serveru ještě hrát tak jsem se snažil udělat pro server hodně a nedělal jsem jen to špatné, to špatné se stalo až po tom převratu co nás několik lidí odešlo, nebudu zde psát, že jsem se nechal strhnout to vážně ne přidal jsem do ohně osobně i já a mrzí mě to, že jsme to nemohli vyřešit celou situaci jinak než tak jak k tomu došlo.

Momentálně žádám o novou šanci a poslední, chci se na serveru přidat k úžasné skupině lidí kterou jsem mohl poznat a být součástí jejich hraní. Nevím jak už se lépe zachovat, snažím se alespoň chodit na stream kde se na ně mohu dívat a kolikrát tam píšu i mluvím o SW dobře, mluvil jsem o serveru dobře i když jsem věděl, že mám permanentní zákaz, nedělám to protože mi to může pomoc, ale protože na tom serveru jsem začal a chybí mi celkově ta komunita a rád bych byl v té komunitě zase součástí.

S pozdravem a velkou omluvou,

YUNG THAY

Komentáře

• Zdravím tě, @YUNG_THAY,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @YUNG_THAY,

tvé chování které jsi předváděl bylo v rozporu s komunitními pravidly a základním etickým kodexem, dle kterého by měl každý člen komunity jednat. Ve tvém případě se konkrétně jedná o pomluvy, veřejné urážky, pokus o pošpinění dobrého jména a šíření nepravdivých informací.

Několikrát jsi se explicitně vyjadřoval ke členům SWRP týmu a k projektu jako celku.

Za tyto činy není nyní možné schválit odvolání, neb se jedná o velmi závažné činy.

Odvolání je zamítnuto.

Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.