Žádost o unban Pokus .7 [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Miky
Discord ID: #5759
Profil služby Steam:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198143262679/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz
Datum udělení postihu: 13.06.2020
Datum expirace postihu: Permanetní
Obhajoba:
Dobry den Přeju všem členům Staff Teamu.
Rad bych se vyjádřil a omluvil za svůj fatální chybu a nespravedlivé Chovaní k Ostatním hráčům a staff teamu SidewayRP.
Můj hloupí důvod proč jsem se dopouštěl nespravedlivého jednaní , byl ten že jsem si chtěl pořídit , a vybudovat novou organizaci jménem FlyngDragons , jednalo by se o čínskou Triadu.
co jsem provedl je to že jsem přehazoval peníze z jedné postaví na druhy , opakovaně
Hýbalo se to okolo 100 000 cca ne li vice .
Za tady to se chci omluvit celému SidewayRP komunitě , že jsem nebyl spravedliví , a zvýhodňoval se tím že jsem si dával na druhy char peníze, dopustil jsem se tak zničeni ekonomiky serveru za který se velice omlouvám a mrzí mně to a nikdy si to neodpustím proč jsem to udělal.
Moje mlada nerozvážnost mně dala ke dnu , a už nadále nemohu hrát na serveru sidewayRP
Mrzí mně to opravdu vílce a rad bych to čímkoliv nahradil.
Váš server považují za jedné z nejlepších na CZ/SK sceně .
ale přesto jsem se dopustil chybí na který nezapomenu.
Byl bych rad a vděčni pokud by sté zvážili váš trest a dali mi šanci byt znovu na vašem serveru .
Chybí mi komunita , chybí mi úplně všechno co jsem prožil na vašem serveru.
moc vás prosím o zvážení , Přísahám na cokoliv co je mi blízké nikdy se nedopustím tak hrozne chybě.
jak jsem se dopustil 13.6.2020 00:30
Přeju všem ze SidewayRP komunity hodně štěstí a hlavně zdraví, dnešní doba je zla a budu jen rad pokud se zase uvidíme na serveru.
Děkují za přečetní , Cely Staff tym dávám obrovsky respekt ke všemu co musíte řešit a dělat a mate můj obdiv že dávat dost času k tomu aby Hráči jako jsem byl já mohli hrát a užívat RP na vašem Serveru.
I vám přeju hodně zdraví hlavně.
Moc krát děkují . Miky
Komentáře
Zdravím tě, @Amadeus,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Amadeus,
je mi líto, ovšem tvé neetické jednání, jež tě zvýhodňovalo před ostatními hráči a mohlo vést k destrukci ekonomiky herního serveru povede k zamítnutí i tohoto odvolání. Daná obhajoba mne nepřesvědčila o tom, že jsi schopen dále pokračovat v souladu s pravidly herního serveru.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří měsíců od zveřejnění tohoto vyjádření.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP