Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žiadosť u unban [Zamítnuto]

XstrifeXstrife Člen
upraveno 26. October 2020 v Archiv

Discord: Xstrife#3929

Hex: 11000013f35d99f

Dôvod banu: Reklama iného discordu

Datum uděleného banu: Neviem presne, ale 6-7 mesiacov to už bude.

Dátum expirácie banu: permanentný

Žiadosť:

Zdravím, pár mesiacov dozadu, keď som ešte nebol moc skúsený na discorde, som missclickom poslal invite na jeden discord server jednému, z členov A-Teamu na SWRP. Nevšimol som si to a neskôr mi prišla správa, že mi bol udelený permanentný ban na discorde SWRP. Po 6 mesiacoch, kedy si myslím, že som si uvedomil moju chybu, aj keď to bolo nechtiac, tak som sa odvážil napísať na forum a požiadať si o unban. Dúfam, že mi žiadosť bude schválená, keďže to bolo dosť dávnu, chybu som si priznal a ponaučil som sa, takže sa to viac nebude opakovať,či už by to malo byť chtiac, alebo nechtiac.

Prajem pekný večer.

Komentáře

• Zdravím tě, @Xstrife,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Xstrife,

rozesílání nevyžádané reklamy je postihnutelným aktem, ovšem je možné schválit v takovém případě odvolání. V tvém případě to ovšem možné nebude. V tvém případě se totiž nyní jedná o úmyslné uvádění nepravdivých informací do oficiálního dokumentu portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.