Žádost o unban / Zkrácení trestu | PÁNKO [Zamítnuto]
Discord: PÁNKO#3764
Důvod permabanu na SWRP: Neustálé porušování pravidel. Několikrát zabanován
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198088140011/
Datum expirace postihu: Permanentní
Objahoba:
Zdravím moje jméno je PÁNKO, samozřejmě jak můžete vidět uvedeno výše, touto žádostí bych se chtěl předem všem omluvit o tom co se stalo před několika měsíci, jak jsem byl na určitý lidi toxický zároveň nepříjemný z mojí strany to taky nebylo v určitých chvílích příjemný, rád bych se omluvil lidem, kteří díky mé toxicitě trpěli nějakým způsobem, abych se dostal k tomu, proč tuto žádost píšu, rád bych se omluvil celému A-T a taktéž hlavně Majitely, že jsem nějakým způsobem znechutil RP druhým, rád bych to chtěl napravit a ukázat, že dokážu být i jiná povaha, než byla do doby mého permabanu, pokud mi bude udělen UNBAN, můžete samotný A-T a samotný hráči počítat s tím, že moje chování bude na úrovni člověka a ne malého dítěte, jelikož jsem už dřív dělal strašný problémy a moje hlava to nějakým způsobem přestala vnímat to co všechno dělám, přiznávám jsi i vlastní chybu, kterou jsem dělal a za to několikrát dostal i warn poté i několikrát ban, chtěl bych se tímto omluvit komplet všem, upřímně nevím co víc k tomuto napsat, ale jediné co vám v momentální chvíli napíšu je tady tohle, rád bych jsi porpil opět s lidma na kterých mi záleží a nějakým způsobem s nima se bavit doposud, ale není to jak za dob kdy jsem měl unban, rád bych kdyby mi byla udělena druhá šance, taktéž vám můžu slibit, že všechno co bylo v minulosti, tak se nebude opakovat. Ještě jednou se omlouvám všem jak hráčům taktéž i A-T.
Přeji vám hezký zbytek dne, s pozdravem PÁNKO.
Komentáře
Zdravím tě, @PÁNK0,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @PÁNK0,
během svého působení na portálu SidewayRP jsi byl nespočetněkrát varován za své jednání, jež bylo v rozporu s pravidly a zásadami. Bohužel jsi na žádné z těchto varování, či dokonce postihů nebral ohled a ve svém nevhodném chování pokračoval dále.
Pravidla pro tebe tehdy nebyla víceméně ničím a jednal jsi dle svého uvážení. Tímto jednáním mohlo docházet ke znechucení RP požitků ostatních hráčů a takové jednání není v naší komunitě vítáno.
Odvolání je nyní zamítnuto.
Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP