RIOT, žádost o zkrácení banu. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: RIOT_
Discord ID: 7911
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/RAJOTCZE
Důvod vedoucí k udělení postihu: "Nevhodné vyjadřování, explicitní výrazy a ve finále uvádění nepravdivých informací týkajících se portálu SidewayRP."
Datum udělení postihu: 11.03.2020 15:31
Datum expirace postihu: XX.XX.XXXX
Obhajoba:
Zdravím,
po neúspěšných žádostech o zrušení permanentního trestu jsem se rozhodl, zkusit požádat aspoň o zkrácení trestu.
Uznávám svoji chybu, kdy jsem se nevyjadřoval korektně vůči hráčům či samotnému serveru.
Omlouvám se za chování z mé strany, které už se nebude ani již neopakuje.
Byl to můj první trest, který jsem zde dostal. Bohužel se za mě nemá kdo zaručit, že by se tato chyba neopakovala.
Budu rád, pokud moji žádost již schválíte.
Děkuji za přečtení.
RIOT.
Komentáře
Zdravím tě, @RIOT,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @RIOT,
explicitní vyjadřování je již ve své podstatě čin, jehož záměrem je poškození pověsti, dobrého jména portálu, či osobnosti členů komunity. Takové jednání je uvedeno v komunitních pravidel a je přísně trestáno. Zároveň, pokus o poškození dobrého jména portálu pomocí tebou vymyšlených informací je nejen jednáním v rozporu s komunitními pravidly, ale též v rozporu s etickým kodexem, jehož by se měl každý člen portálu řídit. Bohužel, v tomto případě není nyní možné vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP