Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Nezasluženy Ban ludom od Crips za Kos a použivanie 3 os. [Zamítnuto]

Wolfie71Wolfie71 Unconfirmed, Člen
upraveno 27. October 2020 v Archiv

Dobrý večer pred začatím diskusie by som vám rad dal na vedomie, že nepatrím k ľuďom, ktorí dostali ban.   Začal by som tím, že si myslím, že bany, ktoré admini dali ľuďom, ktorí strieľali zo strechy v Crips hoode po členoch Bratvy boli neadekvatne, pretože za 1. Na danej streche budovy nečakali na členov Bratvy, ale na ľudí od konkurečneho gangu, ktorý [Bloods] približne hodinu pred nástupom Bratvy mal s Crips násilný incident na základe skúsenosti, ktoré ma Crips s bloods, že po násilnom incidente príde útok na hood [bolo to už takto veľa krát, čiže je to logické, že sa to bude opakovať znova] a pomerne často bloods využíva k útokom na Crips hood strechu, ktorá sa nachádza oproti sídle Crips práve preto sa Crips rozhodli tuto strechu obsadiť, aby ju jednak nemohli využiť Bloods a aby mali taktickú výhodu pri obrane. Následne po hodine čakania prišiel na hood útočiť nie očakávaný gang Bloods, ale Bratva a tu sa dostávam k 2. bodu Kde Bratva vystupila pred člena gangu Crips v hoode pred sídlom a začali tam hulákať a mieriť na daného člena so zbraňami toho si všimli ľudia na streche vďaka hluku, ktorí Bratvaci spôsobili trieskanym dverí, náhlym brzdenim aut a hulakanim, čiže ban za 3.os nie je opodstatnený, lebo sa to dalo počuť a reagovat na to aj bez využitia 3.osoby . Nasledne ban za kos tiež nebol opodstatnený, lebo daní ľudia ohrozovali zbraňami na živote člena gangu a je logické, že sa hrozbu pokúsia zastaviť a že si budú brániť svoje územie násilím keďže ich Bratva začala ohrozovať na živote. Bol by som rad ak by sa celá tato kauza prešetrila a aby ľudí, ktorí boli za tuto vec potrestaný dostali Unban ďakujem za pozornosť.

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.