Žádost o unban. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: David HD
Discord ID: #5798
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/davidlas223/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Kill On Sight, Power Gaming.
Datum udělení postihu: 27.10.2020
Datum expirace postihu: 3.11.2020
Obhajoba: Ahoj, píšu zde z důvodu toho že si myslím že jsem dostal ban neoprávněně. Dostal jsem ticket, za KOS & Powergaming dne 26.10.2020 jsme byl s ostatníma hráčema na střeše jednoho obchodu a čekali jsme na to až "Bloods" na nás (Crips) pojede dát revenge. S tím že jsme dostali zprávu o tom že nám po "hoodu" jezdí Mercedes G, a BF400 a Audi A4. Tolik jsme to neřešili, a relaxovali jsme dál na střeše. Poté nám před barák najela Audina A4, a následně Mercedes G. Střecha je cca 30 metrů dál od toho spotu kde byl ten Mercedes a ta Audina Zaparkovaná. Ačkoliv v reálném světě, jde slyšet Mercedes G který má osm válců a audina která má také osm válců, reálně je to velký rachot. Jedna členka od nás z Gangu se postavila, se podívat co se děje jak se postavila tak jsem se postavil i já a vidím 7 lidí jak mi míří na kamaráda, tak jsem vystřelil 3 varovné výstřeli a ačkoliv jsem nestřelil ani jednoho tak těch 7 lidí opětovalo palbu, s tím že v ten daný moment jsme stříleli po nich. Poté mě byl udělen ban za KOS, a PowerGaming. Jediný důkaz který měl Staff Team byli "Klipy" ze streamu, a video který jsem publikoval neveřejně na svůj YouTube kanál. Na těch klipech ačkoliv "NEJDE" vidět jak se ta jedna členka postavila, a jak jsem se postavil já. Tudíž nevím jak mohli posoudit to že to byl PowerGaming. Ačkoliv KOS tam také nepadlo, protože jsme vystřelili 3x do místa kde nebylo těch sedm lidí. Tak jak jsem mohl dostat ban za Kos? Tot' Otázka Staff Teamu. Díky, David.
Komentáře
Zdravím tě, @DavidHD,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DavidHD,
přezkoumal jsem tvou žádost a informoval se u členů Staff týmu. Staff tým jednal dle platných postupů při řešení této situace a jejich verdikt je adekvátní k tvému prohřešku. Ve tvém případe se nejedná o první prohřešek, sám jistě víš jakou máš minulost.
Trest ti nebyl udělen neprávem, odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP