Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

AnetkahhAnetkahh Člen
upraveno 30. October 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Anetka

Discord ID: #6740

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188099863/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Kill On Sight, Power Gaming.

Datum udělení postihu: 27.10.2020

Datum expirace postihu: 3.11.2020

Obhajoba:

Zdravím A-Team a všechny co si tohle čtou. Píšu zrovna sem, protože si myslím, že jsem dostala ban neoprávněně.

Vše to začalo 26.10. kdy Bloods dojeli k nám do hoodu (Crips) a začali se s námi beefovat. Později nám už upadly nervy, tak jsme na ně začali mířit aby odešli. To samé se stalo minulý den, takže jsme si mysleli, že jako minulý den se vrátí a budou nás chtít sejmout od nás ze střech. Já jsem byla ze začátku doma a pak mi zavolal jeden kluk od nás, jestli nechci přijít za nima, že už tam čekají nějakou dobu a nic se neděje. Přišla jsem tam a postupně přicházeli další a další lidé. Sešli jsme se tam nakonec asi v 8 a dopadlo to tak, že jsme si pouštěli písničky a vibovali. Už v tuhle chvíli nám projíždělo Gčko a bf400 hoodem, jenže to jsem si ani tak nějak nevšímala, protože jsme měli zrovna ChillRP.

Tu se dostanem k prvnímu údajnému porušení pravidel a to Power Gaming. Přijela tam Audi RS4 Avant a Mercedes G. Obě tyhle auta jsou hlučné a ještě když mám better soundy tak to jde fakt hodně slyšet a když zavře 8 lidí dveře naráz, tak si myslím, že to je taky hlučné, protože ta střecha je tak 10 metrů od místa události. Takže se jeden od nás podíval co se tam děje a vykoukli jsme všichni. Tady se dostaneme k druhému bodu a to KOS. Abych pravdu řekla, tak já jsem ani nevystřelila, protože jsem ani nedostala šanci a hlavně co se celkového týče, tak když vám někdo přijede ozbrojený do hoodu a míří vám na homieho, který je už výš postavený a dává ruce nahoru, tak víte, že něco není v pořádku. V tomhle případě jsme se rozhodli ho zachránit a když máte výhodu tak proč to nezkusit.

Děkuji všem, co tohle čtou a přeji vám hezký zbytek dne.

Anetka

Komentáře

• Zdravím tě, @Anetkahh,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Anetkahh,

přezkoumal jsem tvou žádost a informoval se u členů Staff týmu. Staff tým jednal dle platných postupů při řešení této situace a jejich verdikt je adekvátní k tvému prohřešku.

Odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.