Žiadosť o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka:Nike123
Discord ID:#9377
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/9485213
Důvod vedoucí k udělení postihu: Kill On Sight, Power Gaming.
Datum udělení postihu: 27.10.2020
Datum expirace postihu: 3.11.2020
Obhajoba: Zdravím všetkých čo túto diskusiu čítajú. Rád by som zažiadal o unban z dôvodu lebo si myslím že mi bol udelený neprávam. Začal by som obhajobou prvého prestupku Kill on Sight príde mi že tento priestupok je neoprávnený keďže medzi poškodenými a nami prišlo k Rp tým že začali unášať jedného z nás čo spustilo RP keďže ich unášanie bolo prenesené skoro ako Drive by začali unášať jedného z našich tak sme poslali pár varovných striel nech sa naplašia a zdrhnú no oni začali na nás strieľať tak sme ich zastrieľali a zabili. Teraz by som rád obhájil priestupok Power Gaming boli sme obvinený z používania tretej osoby. K tomu by som povedal len toto pokiaľ by mi prišlo Gčko a Audi RS4 + Crosska pod barák tak by som nepotreboval tretiu osobu aby som to počul a keďže sme to počuli tak sme sa pozreli čo sa deje a videli sme ako tam niekoľko osôb stojí z namierenými zbraňami na jedného z našich potom sme strelili aby sa naplašili a spustila sa prestrelka príde mi že celá táto situácia mohla byť riešená inak no bohužiaľ sme skoro nedostali ani šancu obhájiť sa. Ďakujem za prečítanie a vopred ďakujem za rozhodnutie.
Komentáře
Zdravím tě, @Nike123,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Nike123m,
přezkoumal jsem tvou žádost a informoval se u členů Staff týmu. Staff tým jednal dle platných postupů při řešení této situace a jejich verdikt je adekvátní k tvému prohřešku.
Odvolání je tedy zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP