Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Odvolání / Žádost o unban [Zamítnuto]

zuzikzuzik Člen
upraveno 3. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: zuzik

Discord ID: #5203

Profil služby Steam:

https://steamcommunity.com/profiles/76561198434099046/

Důvod vedoucí k udělení postihu :

Údajný mixing

Datum udělení postihu: 1.11.2020

Datum expirace postihu: 6.11.2020

Obhajoba:

Zdravím dnes 1.11.2020 mi byl udělen ban a chtěla bych ho obhájit, ban za údajný mixing. Stalo se že jsme jeli a na vysílačce se bavili jenom mezi sebou, jeli jsme k nějaké dílně, jeden z nás nevěděl, kde to přesně je. Zazněli tam dvě slova a to jádrová dílna. Což je jen označení mezi námi a není to žádná reklama a ani to nikoho nepoškozuje, neovlivnilo či neurazilo. A používáme jí jen mezi sebou. Vždy jsme se tak bavili a žádný problém do teď nebyl. Je to jen označení mezi námi, jako třeba říci sejdeme se tam, kde jsme se poznali. Ať si čtu pravidlo mixingu jakkoliv, nikde nevidím, že by takové označení bylo zakázané. Máme to tak od začátku, co se známe a hrajeme spolu. Není tam nic, žádné označení minulého serveru. Myslím že sakce ban, je podle mě moc přehnané. Varování bych chápala, poučili bychom se. Ale rovnou banovat na základě něčeho ooc, co si někdo převedl, se mi zdá moc. V podstatě jsem to nějak nestihla ani vysvětlit pořádně.

Komentáře

• Zdravím tě, @zuzik,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @zuzik,

celou situaci jsem přezkoumal a informoval se u členů Staff týmu. Dle mého závěru, Staff tým jednal v souladu s jejich postupy a trest jež ti byl udělen je naprosto adekvátní k prohřešku. Jednání bylo skutečně klasifikováno jako mixing.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.