Odvolání/Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Bauchyc
Discord ID: #8048
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197962596394
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing
Datum udělení postihu: 1.11.2020
Datum expirace postihu: 6.11.2020
Obhajoba:
Dobrý den, rád bych obhájil svůj údajný ban za mixing. Sankce mi byla udělena dne 1.11.2020 za využití metafory "jádrová dílna" při komunikace se svými vrstevníky na vysílačce a kolegy ze stejného státu, jejíž většinu moje postava zná od mládí, abych upřesnil naší pozici. Tato interní metafora veřejně nikoho nepoškodila, neovlivnila, či neurazila. Rád bych podotkl, že tato metafora byla kompetentně dialogově zaRPena se všemi členy naší frakce již v době, kdy jsme na SWRP začali působit, nikdo s tím neměl však doposud žádný problém. Každopádně v jakémkoliv případě, užití této metafory nespadá pod žádný bod, který pravidla "mixing" popisují, zejména kategorie Voice. Využití metafory, která byla myšlenkově a i v aktu našich postav vytvořena a zaRPené od začátku našich postav za mě určitě nemá nic společného s mixováním. Z tohoto důvodu se s jistotou domnívám, že se jedná o neoprávněnou sankci, už jen z principu, že bych se nerad dostal do situace, kdy mi bude udělena sankce za něco, co do této kategorie ani nespadá či v pravidlech přímo fóra SWRP není napsáno a jedná se o metaforu, kterou veřejně nešíříme. Každý, kdo má s touto metaforou problém jí hodnotí na základě OOC faktů, které přenesl do reportu, bez znalosti IC zaRpené formulace. V jisté situaci bych pochopil sankci, pokud by se jednalo o specifičtější slova, která by ovlivnila ostatní hráče a především hráče mimo naší frakci. Tato situace byla však poměrně slušně zaRPena již od začátku pro snadnější komunikaci mezi členy naší organizace a proto si myslím že hodnocení tohoto mého prohřešku, jako mixing je naprosto irelevantní, už jen na základě faktu, že pod pravidlo mixing dle Vašich pravidel na fóru SWRP jak jsem již zmiňoval opravdu nespadá. V poslední řadě bych požádal o prošetření této situace kompetentní osobou v pozici "managment", neboť jednání osob staff, které se mnou tento problém řešili mi přišlo poměrně neprofesionální.
Děkuji za kladné vyřešení tohoto odvolání kompetentní osobou.
Komentáře
Zdravím tě, @Bauchyc,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Bauchyc,
celou situaci jsem přezkoumal a informoval se u členů Staff týmu. Dle mého závěru, Staff tým jednal v souladu s jejich postupy a trest jež ti byl udělen je naprosto adekvátní k prohřešku. Jednání bylo skutečně klasifikováno jako mixing. Zároveň, tvé jednání během řešení dané situace bylo silně neetické a bez jakéhokoliv respektu ke členům Staff týmu.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP