Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žadosť o unban - Nyunyu [Zamítnuto]

NyunyuNyunyu Člen
upraveno 3. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: nyunyu

Discord ID: #8906

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/nyuuuuunyuuu/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Trashtalk. Porušování komunitních pravidel

Datum udělení postihu: 13.3.2020

Datum expirace postihu: perma

Obhajoba: Ahoj, před pár měsíci mi byl zde na portálu SWRP udělen za mé nepřijatelné chování. Ban jsem dostala za nadávky směřované vůči nejmenovanému hráči, kterého jsem v té době doslova nenáviděla. Jednoho dne jsem měla už dost všeho a na plnou pusu jsem začala být toxická, za což mi byl také postih udělen. Moc dobře vím, že to není žádná omluva, a tak píšu tuhle krátkou zprávu celému projektu SWRP.

Na serveru jsem erpila už téměř od jeho začátku. Poprvé jsem se připojila na rozmezí prosince 2019 a ledna 2020. Během doby, co jsem zde erpila jsem téměř s nikým neměla problém a lidé na serveru mě měli rádi. Byla jsem členkou tehdejšího gangu Bloods a následně i členkou gangu Vagos. Myslím si, že moje rp bylo poměrně kvalitní a nedělala jsem žádné větší chyby. Jsem poměrně výbušná osoba, ale to o mě každý ví, a tak jediné problémy co jsem zde měla byly menší IC hádky, ale nic vážného.

Rpila jsem téměř 3 měsíce vkuse, a také se mi to podepsalo na psychice. Byla jsem čím dál tím více cholerická a rp mě v tu dobu celkově omrzelo, a tak jsem začala dělat chyby. Jednoho velmi nepříznivého dne (13.3.2020) jsem se tak moc vytočila, že jsem začala být toxic i OOC. Nepamatuji si, co přesně jsem říkala, ale pár nadávek padlo. Taktéž si myslím, že to nebylo nic vážného.

Nyní po pár měsících ‘‘zotavování‘‘ jsem se rozhodla přijít rpéčku znovu na chuť a začít vše od znova. Nová postava, noví lidé a nové rp, které by mě mohlo zase začít bavit. Žádám vás tedy prosím o zvážení zrušení, či případného zkrácení mého trestu, který mi byl udělen za trashtalk, protože vím že znovu stejnou chybu neudělám.

Touto zprávou se tedy VŠEM projektantům, hráčům a poškozeným omlouvám za mé předešlé nepřijatelné chování. Slibuji, že se to znovu nestane.

S pozdravem, nyu-nyu. <3

Komentáře

• Zdravím tě, @Nyunyu,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Nyunyu,

jakékoliv explicitní vyjadřování je vysoce neetické a je v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Tvé jednání nebylo vhodné a mohlo velmi poškodit ostatní hráče.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.