Žádost o unban - DarrGun [Zamítnuto]
Dobrý den milý management a staff týme. Touto žádostí bych si chtěl zažádat o zkrácení banu či unban.
Discord přezdívka: DarrGun
Discord ID: 0001
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/darrgun/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Trash talk, mixing, pomluva portálu, vulgární nadávky mířené na člena management týmu
Datum udělení postihu: 31.10.2020
Datum expirace postihu: 14.11.2020
Obhajoba: Svůj ban jsme dostal právoplatně, s tím jak už jsme říkal v live staff supportu, tak samozřejmě souhlasím, protože moje chování na pátečním drunk RP nebylo úplně v souladu s pravidly, a proto jsem s trestem byl už ráno poté, i teď smířený a s tím, že jsem porušil pravidla souhlasím. Avšak i přes to bych si chtěl zažádat o zkrácení banu, přeci jen za dobu, co jsem na SWRP, cca 2 roky, tak je to můj první ban, který jsem dostal za nějaké porušení pravidel. Ano, sice semnou byli párkrát nějaké problémy, ale vždy se to dalo v klidu vyřešit a následně bylo vše zase v pořádku. S dotyčnou osobou, se kterou jsme si úplně nerozuměl z management týmu, jsme si to vyříkali, navzájem jsme si řekli, že to bylo trošku přes limit a oba se navzájem omluvili. Ze svých chyb jsem si vzal ponaučení a příčiny toho, co se ten oný večer stalo jsem vymýtil, aby se nic podobného už v budoucnu neopakovalo.
Touto žádostí bych se chtěl ještě jednou omluvit dotyčné osobě a hlavně celému vedení portálu SWRP.
Komentáře
Zdravím tě, @DarrGun,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DarrGun,
tvé jednání bylo za hranou etiky a bylo v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Je mi líto, ovšem za přímé explicitní vyjadřování není možné zkrátit takto krátký postih.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP