Los Santos Transport [Zamítnuto]
Zdravím po dlouhé době.Řekl jsem si že to zkusím a podám si žádost o takovou menší firmu předem se omlouvám za gramatické chybičky.Děkuji
Nazev Společnosti: Los Santos Transport
Majitel Firmy: Embi Harper (IC) (OOC) Emilian#6385
Historie: Embi Harper je 26 letý mladý kluk který po dlouhé době začal pracovat v taxi společnosti.Jelikož se mu nelíbilo chovaní jistého vedení které dle jeho názoru využívalo taxikáře pro své nezákonné učely tak se rozhodl že to tak nenechá a založí si vlastní firmu která bude vozit zákazníky za lepší a levnější ceny a díky svým nápadům i odlišné vozidla oproti společnosti Down The cab (Taxi).
Dopad na RP: Je pravdou že taxi služba už je ale myslím si že to jde i trochu jinak a více to propojit do reality.Jelikož jsem osobně takový blázen co strašně RP dáva do reality tak by tato firma fungovala na jiné fázy než klasický taxikář rád povím a doufám že nebude trochu vadit jiný odstavec.
Co by Firma Los Santos Transport nabízela?
Firma LST by nabízela odvoz zakazníků na párty,oslavy a nebo jen tak když by si daný zákazník zavolal tuto společnost.Tato společnost by převážně nabízela odvozy kde by si na základě domluvy s městem vybudovala své zony kde by mohli vozidla LST stát.Cenový tarif by byl nastavený podle města s tím že by se cena lišila ohledně vozu a vzálenosti.
Jaký by bylo RP pro hráče?
- RP školení zaměstnanců proti agresivním zakazníkům
- Vysílačky povinnosti do každého vozu
- Pozice dispečer kterému by musel zavolat zákazník a ten by předal dál informaci pro aktuální vozidlo uvedu přiklad: Dispečink LST - Vůz 301 páty mám tu zakázku od pána Houbaře čeká u vanilla club posilám vám pozici (Konec) Řidič: Vůz 301 páty rozumí jedu tam (Konec)
- RP instalace Svítilny LST
- Pravidelné pobyty - wellnes a především školení rozvoje firmy
Vozový park požadavek
Dynasty (Popřipadě hráč může jezdit svým vozem)
Interier
Toto bych nechal na DEV TEAMU pokud by byla potřeba vyhledám a pošlu návrh.
Důvod sepsaní této žádosti
Jak jsem již psal jsem takový menší blázen který dává Realitu do RP a rád bych si to vyzkoušel v praxi.Jedná se o to že by se tam opravdu školilo hráči RP a především ten dispečink!Vím že jsou taxikáři ale věřím tomu až to uvidíte na vlastni oči budete překvapený.Rád vám to povím klidně pomocí rozhovoru,lépe se mi to bude řikat pak pochopíte můj plán děkuji mockrát.
Komentáře
Zdravím tě,
taxi společnost je na herním serveru plně funkční a nemáme v plánu přidání další. Mohu ti tedy doporučit kontaktovat majitele a domluvit se s ním na spolupráci či pracovním úvazku.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP