Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu. [Zamítnuto]

nutellanutella Člen
upraveno 11. November 2020 v Archiv

Zdravím, zde bych si rád zažádal o zkrácení banu.

Discord přezdívka: nutellak

Discord ID: #0001

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/nutella_k

Důvod vedoucí k udělení postihu: kos

Datum udělení postihu: 9.11.2020 - 15:00

Datum expirace postihu: 16.7.2020 - 15:00

Obhajoba: V sobotu ve večerních hodinách jsme hledali jednu osobu. Mezitím co jsme jezdili všude po městě tak se nám na vysílačce spojenci ozvali že po nich někdo u vinice střílí v černé e60. Hned jsme všeho nechali a jeli jsme tam. Projeli jsme 2x kolem vinice a viděli jsme jak kolem nás projela černá e60 ve které se nacházeli 3-4 lidi. Jelikož seděla popisu a jela i směrem z místa střelby tak nám bylo řečeno ať jí pronásledujeme a pak jí máme rozstřílet. Jeli jsme za ní celou dobu a najednou v zatáčce do nás vjela jiná e60. Tu e60 kterou jsme pronásledovali jsme ztratili a museli jsme se z toho nárazu oklepat. Asi tak za 3 minuty jsme vyšli z auta a šli jsme pomalu k vybouranému autu, bylo nám jasný že to není ta e60 kterou jsme hledali jelikož tam byl jeden člověk v košili bez masky. Když jsme čekali na posily tak tam najednou přijela v podstatě identická e60 která se na vysílačce nehlásila tak nám bylo řečeno aby jsme jí sundali. Uznávám, mohl jsem tam naběhnout a normálně zjistit kdo to je a ne začít řvát "KDO SI KDOSI" a začít přitom po něm střílet. Následně se zjistilo že to jsou naši spojenci kteří se akorát nehlásili na vysílačce. Kdyby začala ta osoba mluvit při tom jak jsem na ní řval tak by možná i k tomu KOSu nedošlo pač jsem zabil jenom jednoho. Ten druhý začal říkat "že to jsme my", tak jsme hned přestali střílet. Celkově ten KOS nikomu neuškodil jelikož to byli naši a samotní nedali ticket, ticket dala osoba ve vybouraném autě které to mohlo být "jedno". Taktéž je to můj první postih na SidewayRp a proto bych prosil o zkrácení banu z jednoho týdne na 3 - 4 dny, přece jenom nebylo to "kos" úplně doslova že bych tam k tomu přiběhl a oba bych beze slova zastřelil. Jak říkám, ten co dostal to kos to ani řešit nechtěl a bylo mu to jedno protože tam vznikla chyba v komunikaci. Toť vše, důkaz mohl zaslat do PM. S přáním hezkého dne, nutellak.

Komentáře

• Zdravím tě, @nutella,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @nutella,

postih, který ti byl vyměřen je zcela adekvátní k tvému prohřešku. To, že tvůj akt nikomu neublížil je diskutabilní a i přesto se jedná o porušení pravidel portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.