Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban č.2 - Dudis [Zamítnuto]

DudisMasterDudisMaster Člen
upraveno 11. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Dudis

Discord ID: #8463

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/dudismaster

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz pomocí prodeje vozidel z Luxury do bazaru

Datum udělení postihu: 10.7.2020

Datum expirace postihu: XX.XX.XXXX

Obhajoba:

Milá komunito,

tímto bych se chtěl omluvit za své činy, kterých jsem se dopustil. Po delší pauze jsem si uvědomil, že mé chování nebylo vhodné. Na serveru hraju kolem 2 let a našel jsem si zde hodně dobrých přátel, ale i nepřátel. Od RPčka jsem si nějakou dobu odpočinul a rád bych se vrátil zpět do komunity SW a pokračoval v příběhu mé postavy a frakce. Dále bych se chtěl omluvit za hl. důvod mého banu a to Bugování peněz pomocí Luxury, ohledně této chyby jsem přemýšlel dlouho a zpočátku jsem si nebyl vědom, že bych se dopouštěl porušení pravidel. Bohužel se tak stalo a za tuto věc jsem byl správně potrestán. Nabugované peníze jsem používal pro vylepšení, jak našeho, tak ostatních příběhů kolem nás a snažil jsem se o jeho rozvinutí, ale ani to mě neomlouvá v tom, co jsem udělal. Své chyby jsem si vědom a byl bych vděčný za novou příležitost u vás hrát.

Děkuji vám za váš čas, který věnujete mé žádosti a budu se těšit na následnou evaluaci.

S pozdravem

Dudis

Komentáře

• Zdravím tě, @DudisMaster,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @DudisMaster,

s přihlédnutím k faktu, že jsi své odvolání pouze zkopíroval a neuvedl žádnou novou informaci v rámci své obhajoby, jsem nucen jej zamítnout.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.